X xScrapper Decapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #1 Google Play Store'e, internette APK olarak indirdiğim birkaç tane uygulamayı zararlı olarak gösteriyor. Daha önceden böyle bir şey olmamıştı böyle bir bildirim gelmemişti. Kaldırmasam sorun oluşturur mu?
Google Play Store'e, internette APK olarak indirdiğim birkaç tane uygulamayı zararlı olarak gösteriyor. Daha önceden böyle bir şey olmamıştı böyle bir bildirim gelmemişti. Kaldırmasam sorun oluşturur mu?
Fuat16 Picopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #2 Oluşturmaz play protect açıksa 3. Parti yazılımları zararlı görür
TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #3 Tüm apklarda öyle diyor
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.366 Makaleler 8 Çözümler 180 24 Nisan 2022 #4 Bütün APK'lara o uyarıyı verir çünkü içeriyle oynanabiliyor ve virüs yerleştirilebiliyor.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 24 Nisan 2022 #5 XPLSG dedi: Bütün APK'lara o uyarıyı verir çünkü içeriyle oynanabiliyor ve virüs yerleştirilebiliyor. Genişletmek için tıkla... TahaCann dedi: Tüm apklarda öyle diyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Play Protect'ten bahsediyor. Ne indirmiştiniz?
XPLSG dedi: Bütün APK'lara o uyarıyı verir çünkü içeriyle oynanabiliyor ve virüs yerleştirilebiliyor. Genişletmek için tıkla... TahaCann dedi: Tüm apklarda öyle diyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Play Protect'ten bahsediyor. Ne indirmiştiniz?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.366 Makaleler 8 Çözümler 180 24 Nisan 2022 #6 Polorchen dedi: Arkadaş play Protect'ten bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Tamam zaten biliyorum o yüzden yazıyorum zaten.
Polorchen dedi: Arkadaş play Protect'ten bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Tamam zaten biliyorum o yüzden yazıyorum zaten.