Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.461 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 9 Şubat 2019 #11 Mobil attığınızı yeni fark ettim. Bir ara ben de aramıştım ama bulamamıştım. Çok sık kullanmadığım için de aşırı araştırma yapmadım. Ayda bir el ile silerim onları. Tarama geçmişini silmeyi ya da önbelleği temizlemeyi deneyebilisiniz.
Mobil attığınızı yeni fark ettim. Bir ara ben de aramıştım ama bulamamıştım. Çok sık kullanmadığım için de aşırı araştırma yapmadım. Ayda bir el ile silerim onları. Tarama geçmişini silmeyi ya da önbelleği temizlemeyi deneyebilisiniz.
Pinlatown Decapat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 37 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2019 #12 Gizli sekme kullanabilirsin.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2019 #13 Şunun işe yaraması lazım. Welcome to My Activity myactivity.google.com