3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 26 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar Google kullanmadığım halde arka planda sürekli çalışıyor. Ayarlardan kullanılmadığı sürece uyku moduna al seçeneğini de etkinleştirdim fakat pek işe yaramamış gibi gözüküyor. Ne yapmam gerek?
Arkadaşlar Google kullanmadığım halde arka planda sürekli çalışıyor. Ayarlardan kullanılmadığı sürece uyku moduna al seçeneğini de etkinleştirdim fakat pek işe yaramamış gibi gözüküyor. Ne yapmam gerek?
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 26 Kasım 2020 #2 Bende de olmuştu bir ara arkaplanda %46 şarj yemişti o günden beri Google'ı devre dışı bırakıp Samsung'un kendi tarayıcısını kullanıyorum.
Bende de olmuştu bir ara arkaplanda %46 şarj yemişti o günden beri Google'ı devre dışı bırakıp Samsung'un kendi tarayıcısını kullanıyorum.
omererensen Decapat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #3 Google Chrome mu yoksa Google Play hizmetleri vs. mi? Hizmetler ise çalışması normaldir. Eğer çok fazla şarj yiyorsa devre dışı bırakabilirsin.
Google Chrome mu yoksa Google Play hizmetleri vs. mi? Hizmetler ise çalışması normaldir. Eğer çok fazla şarj yiyorsa devre dışı bırakabilirsin.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 26 Kasım 2020 #4 Google'un uygulama detaylarına gidin ve devre dışı bırakın.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 26 Kasım 2020 #5 omererensen dedi: Google Chrome mu yoksa Google Play hizmetleri vs. mi? Hizmetler ise çalışması normaldir. Eğer çok fazla şarj yiyorsa devre dışı bırakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Google. Averasia dedi: Google'un uygulama detaylarına gidin ve devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Peki. Yagmo dedi: Bende de olmuştu bir ara arkaplanda %46 şarj yemişti o günden beri Google'ı devre dışı bırakıp Samsung'un kendi tarayıcısını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle yapacağım sanırım.
omererensen dedi: Google Chrome mu yoksa Google Play hizmetleri vs. mi? Hizmetler ise çalışması normaldir. Eğer çok fazla şarj yiyorsa devre dışı bırakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Google. Averasia dedi: Google'un uygulama detaylarına gidin ve devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Peki. Yagmo dedi: Bende de olmuştu bir ara arkaplanda %46 şarj yemişti o günden beri Google'ı devre dışı bırakıp Samsung'un kendi tarayıcısını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle yapacağım sanırım.