Google artık Huawei ile çalışmayacak mı?

Android ile sınırlı kalmadı. Firma me yapacak merak ediyorum.

Bence telefonu iptal et huawei yeni app market ile anlaşmış bile kendi işletim sistemini de kuracaklarmış bence yakın zaman da ilişkilerin düzeleceğini sanmayın.

Bence telefonu iptal et huawei yeni app market ile anlaşmış bile kendi işletim sistemini de kuracaklarmış bence yakın zaman da ilişkilerin düzeleceğini sanmayın.
Aptoide kullandım, Play store'nin yerini bile tutamaz. Virüs dolu sçama sapan acayip bir market..

En iyisi iptal etmek sanırım :/

Huawei sadece telefon üreten bir şirket değil ki... Dünyadaki 4.5G ve 5G altyapısını yapan en büyük firma. Ayrıca Google-Qualcomm-Huawei arasındaki anlaşmalar öyle 2-3 ayda bitecek anlaşmalar değil.
ABD Çin’i de Türkiye gibi sanıyor galiba. Çin yaptırım uygulanabilecek bir ülke değil. Dünya ekonomisine yön veren bir ülke. Çin şirketleri de öyle. ABD bir yandan kendi ayağına sıkıyor. Dolayısıyla kendi şirketlerinin ayağına. Çoğu Amerikan şirketinin fabrikası Çin’de... Kendi ekonomisine ağır bir darbe olur bu, eğer Çin hükümeti de ağır yaptırım kararı almaya başlarsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…