Megsto Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Redmi 9I kullanıyorum. Google asistanı ekran kapalıyken kullanamıyorum, yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi Redmi 9I kullanıyorum. Google asistanı ekran kapalıyken kullanamıyorum, yardımcı olur musunuz?
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 27 Mart 2024 #2 Merhaba! "Hey Google" veya "Ok Google" sesli komutlarını etkinleştirin Telefonunuzda Ayarlar uygulamasını açın. Google'a dokunun. Asistan'a dokunun. Cihazlar'a dokunun. Telefon'a dokunun. Hey Google veya Ok Google seçeneğini etkinleştirin. Artı 0 Eksi
Merhaba! "Hey Google" veya "Ok Google" sesli komutlarını etkinleştirin Telefonunuzda Ayarlar uygulamasını açın. Google'a dokunun. Asistan'a dokunun. Cihazlar'a dokunun. Telefon'a dokunun. Hey Google veya Ok Google seçeneğini etkinleştirin.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.397 Makaleler 8 Çözümler 165 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #3 Ana sayfa da asistana "asistan ayarları" diyerek ayarlar bölümünü açın. Sayfa da bulunan kilit ekranı bölümünden ilgili ayarı aktifleştirin. Artı 0 Eksi
Ana sayfa da asistana "asistan ayarları" diyerek ayarlar bölümünü açın. Sayfa da bulunan kilit ekranı bölümünden ilgili ayarı aktifleştirin.
KS KS Megsto Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #4 UmutMelihAkyol dedi: Ana sayfa da asistana "asistan ayarları" diyerek ayarlar bölümünü açın. Sayfa da bulunan kilit ekranı bölümünden ilgili ayarı aktifleştirin. Genişletmek için tıkla... Aktif o ayar. Artı 0 Eksi
UmutMelihAkyol dedi: Ana sayfa da asistana "asistan ayarları" diyerek ayarlar bölümünü açın. Sayfa da bulunan kilit ekranı bölümünden ilgili ayarı aktifleştirin. Genişletmek için tıkla... Aktif o ayar.