Sorunu Pushbullet ve IFTTT ve Automate adlı uygulamaları kombinleyerek çözdüm. Öncelikle IFTTT ve pushbullet üyelikleri açtıktan sonra IFTTT'den istediğimiz tetikleyiciyi ayarlıyoruz ve sonuç kısmında pushbullet seçeneğini seçip belirlediğimiz bir bildirim içeriği seçiyoruz(Ben "PC_ON" yazdım).
Automate adlı telefon programından Flow kısmına girip artıya tıkladıktan sonra arama çubuğuna "Plug-in Event" yazıp açılan pencereden Pushbullet bir bildirim alındı seçeneğini seçiyoruz.
Metin kısmına daha önce belirlediğimiz bildirim içeriğini yazıyoruz (Ben "PC_ON" olarak ayarlamıştım.) Ardından den kısmını hiç kimse sonra kısmını ise sil olarak ayarlayıp kaydediyoruz.
Tekrar arama kısmına girip "Wake On Lan Send" yazıp bu seçeneği seçiyoruz ve Wake On Lan bilgilerimizi kaydedip görselde eklediğim gibi bağlantıları yapıyoruz.
Google Home uygulamasından hizmetler kısmından Google ile çalışır seçeneğini seçip IFTTT ile eşleşmemizi sağladıktan sonra IFTTT'de belirlediğimiz tetikleyiciyi Google Asistan'a söylediğimizde Pushbullet bize bir bildirim yolluyor Automate bu bildirimi silip WOL(Wake On Lan) ayarlarımızı uyguluyor.
Artık Google Asistan ile WOL yapabiliyoruz.