Google asistan mı Gemini mi?

Bende bu özellik bulunuyor hocam. Belki sizde Google uygulaması güncel değildir.
Bulunmuyor hocam. Benim dediğim farklı Hey Google diyerek asistanı açınca ekranı tara özelliği Google Asistanda var Gemini'de ekran görüntüsü hakkında bilgi veriyor. Asistan da ise çeviri gibi işlemler yapıyor.

Gemini'de hey Google dediğimizde bizi dinlediğine dair herhangi bir sesli uyarı vermiyor, misal tel masanın üstündeyken hey Google diyorum ama sizi dinliyorum diye ya da herhangi bir bildirim sesi şeklinde uyarı vermediği için beni dinleyip dinlemediğine emin olamıyorum. Bu uyarı sesi herhangi bir yerden açılmıyor mu? Zira bu dediğim özellik Google asistanda vardı diye hatırlıyorum, ona hey Google dediğimizde bizi dinlemeye başladığına dair bildirim sesi geliyordu ve emin olup öyle konuşuyordum.

Bir de söylediğimiz bir şey ile alakalı metin bulup okumaya başladığında elimiz değmeden bir yerde susmasını sağlayamıyor muyuz? Manuel olarak el ile okumasını durdurmadan metnin tamamını okumayı kesmiyor çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı