Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 Ayarlarda voice Match'ı açmıştım oysaki.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 3 Şubat 2023 #2 Baklava Ordusu dedi: Ayarlarda voice Match'ı açmıştım oysaki. Genişletmek için tıkla... Ana dilini İngilizce yapın ben öyle yapmıştım ve çalışıyor.
Baklava Ordusu dedi: Ayarlarda voice Match'ı açmıştım oysaki. Genişletmek için tıkla... Ana dilini İngilizce yapın ben öyle yapmıştım ve çalışıyor.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #3 Muhammet 64 dedi: Ana dilini İngilizce yapın ben öyle yapmıştım ve çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Dilini değiştirmeye çalıştım ama Türkçe ile İngilizce birlikte duruyor. Türkçeyi nasıl kaldıabilirim.?
Muhammet 64 dedi: Ana dilini İngilizce yapın ben öyle yapmıştım ve çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Dilini değiştirmeye çalıştım ama Türkçe ile İngilizce birlikte duruyor. Türkçeyi nasıl kaldıabilirim.?
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.750 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #4 Baklava Ordusu dedi: Ayarlarda voice Match'ı açmıştım oysaki. Genişletmek için tıkla... O olay bendede oldu ama nasıl çözdüğümü hatırlayamıyorum. Galiba asistan uygulamasını indirmiştim sonra İngilizce ve Türkçe ekleyip yapmıştım ama hatırlayamadım Youtube tan çözmüştüm.
Baklava Ordusu dedi: Ayarlarda voice Match'ı açmıştım oysaki. Genişletmek için tıkla... O olay bendede oldu ama nasıl çözdüğümü hatırlayamıyorum. Galiba asistan uygulamasını indirmiştim sonra İngilizce ve Türkçe ekleyip yapmıştım ama hatırlayamadım Youtube tan çözmüştüm.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 3 Şubat 2023 #5 Baklava Ordusu dedi: Dilini değiştirmeye çalıştım ama Türkçe ile İngilizce birlikte duruyor. Türkçeyi nasıl kaldıabilirim.? Genişletmek için tıkla... Google asistan ayarlarına girin ve üstteki dili İngilizce yapın. Alttaki dili de hiçbiri olarak değiştirirseniz kalkar.
Baklava Ordusu dedi: Dilini değiştirmeye çalıştım ama Türkçe ile İngilizce birlikte duruyor. Türkçeyi nasıl kaldıabilirim.? Genişletmek için tıkla... Google asistan ayarlarına girin ve üstteki dili İngilizce yapın. Alttaki dili de hiçbiri olarak değiştirirseniz kalkar.
Baklava Ordusu Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 640 Çözümler 2 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #6 Muhammet 64 dedi: Google asistan ayarlarına girin ve üstteki dili İngilizce yapın. Alttaki dili de hiçbiri olarak değiştirirseniz kalkar. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
Muhammet 64 dedi: Google asistan ayarlarına girin ve üstteki dili İngilizce yapın. Alttaki dili de hiçbiri olarak değiştirirseniz kalkar. Genişletmek için tıkla... Olmadı.