NoNametxt Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #1 Google asistanı telefon ekranı kapalıyken kullanamıyorum. Sadece kilit ekranında ve ana menüde kullanabiliyorum.
Google asistanı telefon ekranı kapalıyken kullanamıyorum. Sadece kilit ekranında ve ana menüde kullanabiliyorum.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.106 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #2 NoNametxt dedi: Google asistanı telefon ekranı kapalıyken kullanamıyorum. Sadece kilit ekranında ve ana menüde kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Kapalıyken kullanılabiliyor mu?
NoNametxt dedi: Google asistanı telefon ekranı kapalıyken kullanamıyorum. Sadece kilit ekranında ve ana menüde kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Kapalıyken kullanılabiliyor mu?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.376 Çözümler 70 Yer Istanbul 18 Temmuz 2022 #3 NoNametxt dedi: Google asistanı telefon ekranı kapalıyken kullanamıyorum. Sadece kilit ekranında ve ana menüde kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun mevcut. Normal şartlarda seslendiğimizde çalışması gerekiyordu.
NoNametxt dedi: Google asistanı telefon ekranı kapalıyken kullanamıyorum. Sadece kilit ekranında ve ana menüde kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun mevcut. Normal şartlarda seslendiğimizde çalışması gerekiyordu.
NoNametxt Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #4 Jezo dedi: Kapalıyken kullanılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, bende zaten bunu açmak istiyorum. Dediğim gibi kilit ekranında ve ana menüde kullanabiliyorum.
Jezo dedi: Kapalıyken kullanılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, bende zaten bunu açmak istiyorum. Dediğim gibi kilit ekranında ve ana menüde kullanabiliyorum.