duff1337 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #1 Authenticator’de bir sürü kodum vardı, silmiştim, geri yüklediğimde güncellenmişti. Uygulamaya girdiğimde hiçbir kodum durmuyordu.
Authenticator’de bir sürü kodum vardı, silmiştim, geri yüklediğimde güncellenmişti. Uygulamaya girdiğimde hiçbir kodum durmuyordu.
Rick.Sanchez Picopat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 43 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #2 duff1337 dedi: Authenticator’de bir sürü kodum vardı, silmiştim, geri yüklediğimde güncellenmişti. Uygulamaya girdiğimde hiçbir kodum durmuyordu. Genişletmek için tıkla... Son güncellemeden önce mi sildin? Kod yedekleme güncellemesi yeni geldi diye biliyorum yani eski kodlar gelmiyor.
duff1337 dedi: Authenticator’de bir sürü kodum vardı, silmiştim, geri yüklediğimde güncellenmişti. Uygulamaya girdiğimde hiçbir kodum durmuyordu. Genişletmek için tıkla... Son güncellemeden önce mi sildin? Kod yedekleme güncellemesi yeni geldi diye biliyorum yani eski kodlar gelmiyor.
duff1337 Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #3 Rick.Sanchez dedi: Son güncellemeden önce mi sildin? Kod yedekleme güncellemesi yeni geldi diye biliyorum yani eski kodlar gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Discord hesabım falan da gitti ne yapıcam?
Rick.Sanchez dedi: Son güncellemeden önce mi sildin? Kod yedekleme güncellemesi yeni geldi diye biliyorum yani eski kodlar gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Discord hesabım falan da gitti ne yapıcam?
Rick.Sanchez Picopat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 43 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #4 duff1337 dedi: Discord hesabım falan da gitti ne yapıcam? Genişletmek için tıkla... Discord'a mail falan atabiliyorsanız destek isteyin bence benimde faktör yüzünden çok hesabım gitti.
duff1337 dedi: Discord hesabım falan da gitti ne yapıcam? Genişletmek için tıkla... Discord'a mail falan atabiliyorsanız destek isteyin bence benimde faktör yüzünden çok hesabım gitti.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #5 Şu fakrörü nefret ediyorum. Aynı şeyi bende yaşadım ve Discord hesabımı kaybetmiştim. Nasıl kurtardığımı hatırlamıyorum. Ama desteğe başvurdum. Geçmiş olsun.
Şu fakrörü nefret ediyorum. Aynı şeyi bende yaşadım ve Discord hesabımı kaybetmiştim. Nasıl kurtardığımı hatırlamıyorum. Ama desteğe başvurdum. Geçmiş olsun.
S Skyming5345 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 622 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #6 Geçen sene aynı durumu ben de yaşadım hesabımı geri vermediler.