kml8 Centipat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #1 Bugün bildirim geldi authenticator hesabınız dısa aktarıldı diye ayın 25 de yapılmıs islem ben yapmadım. Ne olmus olabilir bilgisi olan var mı?
Bugün bildirim geldi authenticator hesabınız dısa aktarıldı diye ayın 25 de yapılmıs islem ben yapmadım. Ne olmus olabilir bilgisi olan var mı?
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 28 Kasım 2022 #2 kml8 dedi: Bugün bildirim geldi authenticator hesabınız dısa aktarıldı diye ayın 25 de yapılmıs islem ben yapmadım. Ne olmus olabilir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun verileriniz çalındı. Artı 0 Eksi
kml8 dedi: Bugün bildirim geldi authenticator hesabınız dısa aktarıldı diye ayın 25 de yapılmıs islem ben yapmadım. Ne olmus olabilir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun verileriniz çalındı.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.614 Çözümler 35 28 Kasım 2022 #3 Dışa aktarması için QR oluşturması gerekiyor. Bunu sizin cihazınızdan yapmadan nasıl yapmış olabilirler bilemiyorum. Artı 0 Eksi
Dışa aktarması için QR oluşturması gerekiyor. Bunu sizin cihazınızdan yapmadan nasıl yapmış olabilirler bilemiyorum.
KS KS kml8 Centipat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #4 Bende onu anlamadım Kaspersky ile tarama yaptım temiz çıktı. Artı 0 Eksi