Merhaba. iPhone 8 Plus'taki kodlardan birinin senkronize olmadığını fark edince iPhone 16 için içe aktarmayı denedim. Kodun birini yerine sanırım hepsini aktarmış olmalıyım ki tüm kodlardan ikişer tane görünüyor. iPad 8'e baktığımda onda da senkronizasyon sonucu kodların çifter göründüğünü fark ettim. Peki bu kodların ikililiğinden nasıl kurtulurum? Birini rastgele silsem diğeri sıkıntısız çalışmaya devam eder mi? Senkronize olup tüm cihazlarda teke düşerler mi?
Açıkçası tek tek hesaplardan korumaları kaldırıp tekrar koyacak halim yok. Erişim sağlayamayacağım birkaç hesap da var. Ne yapmamı önerirsiniz? İngilizce olarak bile benzer olayı tek Reddit'te gördüm. Birileri kopyaları silmeyi önermiş ve başarmış ama ben hangisi orijinal onu bile bilmiyorum.
Açıkçası tek tek hesaplardan korumaları kaldırıp tekrar koyacak halim yok. Erişim sağlayamayacağım birkaç hesap da var. Ne yapmamı önerirsiniz? İngilizce olarak bile benzer olayı tek Reddit'te gördüm. Birileri kopyaları silmeyi önermiş ve başarmış ama ben hangisi orijinal onu bile bilmiyorum.