UmpaLumpalar Centipat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #1 Merhabalar. Telefonumda Google Authenticator mevcut. Bunu PC'ye de aktarmak istiyorum. Fikriniz var mı acaba?
Merhabalar. Telefonumda Google Authenticator mevcut. Bunu PC'ye de aktarmak istiyorum. Fikriniz var mı acaba?
E Ege Akman Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2022 #2 Amacı telefonda bulunması zaten. Neden bilgisayara yüklemek istiyorsunuz? Emulator belki çözebilir.
UmpaLumpalar Centipat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #3 Ege Akman dedi: Amacı telefonda bulunması zaten. Neden bilgisayara yüklemek istiyorsunuz? Emulator belki çözebilir. Genişletmek için tıkla... Telefonumun dokunmatiği biraz zorluk çıkarıyor. Bu yüzden çoğunlukla işlerimi bilgisayardan hallediyorum. İşimi kolaylaştırır diye sormuştum. Teşekkür ederim cevabınız için.
Ege Akman dedi: Amacı telefonda bulunması zaten. Neden bilgisayara yüklemek istiyorsunuz? Emulator belki çözebilir. Genişletmek için tıkla... Telefonumun dokunmatiği biraz zorluk çıkarıyor. Bu yüzden çoğunlukla işlerimi bilgisayardan hallediyorum. İşimi kolaylaştırır diye sormuştum. Teşekkür ederim cevabınız için.