10Piece Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #1 Telefonuma format atmıştım. Google Authenticator'u yedeklemeden formatladım. Bütün şifrelerim gitti. Yardımcı olur musunuz?
Telefonuma format atmıştım. Google Authenticator'u yedeklemeden formatladım. Bütün şifrelerim gitti. Yardımcı olur musunuz?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.700 Makaleler 7 Çözümler 93 22 Ocak 2022 #2 Geri getiremezsiniz. Authenticator hesabınıza bağlı olan hesabınız varsa farklı yoldan girmeyi deneyin çünkü Authenticator kodlarını tekrar alabilmeniz için kodu tekrar okutmanız gerek.
Geri getiremezsiniz. Authenticator hesabınıza bağlı olan hesabınız varsa farklı yoldan girmeyi deneyin çünkü Authenticator kodlarını tekrar alabilmeniz için kodu tekrar okutmanız gerek.
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.469 Makaleler 9 Çözümler 48 22 Ocak 2022 #3 Google authenticator yüklü iken telefona format attım şimdi hesaplara giremiyorum lütfen acil yardım - Google Hesaplar Topluluğu
Google authenticator yüklü iken telefona format attım şimdi hesaplara giremiyorum lütfen acil yardım - Google Hesaplar Topluluğu