Çözüldü Google Authenticator'dan Authy'e kodlar nasıl aktarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FORXEYN

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. İyi Sosyaller diliyorum. Artık Google Authenticator yerine Authy'ye geçmeyi düşünüyorum. İnternette biraz araştırdım ama kodları nasıl aktaracağımı bulamadım. Eğer tek tek aktarmam gerekiyorsa çok uğraşacağım. Onunla uğraşmak istemiyorum. Bilen birisi cevaplarsa çok memnun olurum. İyi akşamlar.

Çözüm
Google Authenticator aktarmasını diğer telefona yaparken kodları çiftlemiştim. Sonra hepsini kaldırıp yeniden eklemekle uğraştım. Yani, aktaramıyorsanız önce hesaptan kaldırıp sonra kodu silip sonra tekrar hesaptan açıp tekrar kod girmeniz gerek.
Google Authenticator aktarmasını diğer telefona yaparken kodları çiftlemiştim. Sonra hepsini kaldırıp yeniden eklemekle uğraştım. Yani, aktaramıyorsanız önce hesaptan kaldırıp sonra kodu silip sonra tekrar hesaptan açıp tekrar kod girmeniz gerek.

Çözüm

Vallahi hocam çok fazla hesap olmasa uğraşırdım ama insan oğlu işte, gözüm kesmedi açıkçası. Ayarlardan transfer QR'ını alıyorum ama Authy o formatı desteklemediği için aktaramıyorum. Artık kadere razı geleceğiz. Sağ olun cevapladığınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı