Google Authenticator'dan hesaplar nasıl kurtarılır?

Zizucan

Decapat
Daha fazla  
Google Authenticator uygulamasını kullanıyordum ve telefona format attım. Tabii hesapları başka telefona aktardım fakat telefonumun kamerası çalışmıyor.
Yani uygulama içindeki hesaplar başka telefonda Google hesabımı girmeme rağmen hesaplar geri gelmedi (Ubisoft, rockstargames vb.) QR kod okuyamadığı için telefon alamıyorum hesapları. Başka bir yolu var mı?

Tavsiyem QR kodların fotoğrafını başka bir cihazdan çekip (çünkü Google Authenticator ekran görüntüsü almanı engelleyecektir) kendi telefonuna aktarman. Bu fotoğrafları da Binary Eye gibi bir uygulamayla (telefonundaki görselleri taratabileceğin) taratıp 2 faktörlü doğrulama uygulamasında açman. Diğer bir tavsiyem ise Google Authenticator kullanmaman, onun yerine her yönden çok daha iyi bir program olan Aegis’i kullanmanı öneririm. Ileride böyle bir problemle karşılaşmanı da önler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı