Google Bağlanılamadı DNS Hatası

TurkGamer_Hd

Centipat
Makaleler
1
15795262062443445715282667304976.jpg
15795262062443445715282667304976.jpg Arkadaşlar modem bağlı daha demin cs oynadım ama Google çalışmıyor ve bu hatayı alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim kafayı yicem . Daha dün sıkıntı yoktu

Aynı sorun bende de oldu şu an düzelttim.

Sağ aşağıdaki görev çubuğundan Wifi'a sağ tıklayın. Ağ ve paylaşım merkezini açın. Erişim Türü'nün altındaki Wifi ağınızın ismine tıklayın. Açılan pencereden "Özellikler"e tıklayın. Yeni açılan pencerede "İnternet Protokolü sürüm 4" mevcut. Ona bir kere tıklayın ve alttan "Özellikler" butonuna tıklayın. Yeni açılan pencereden ise alt kısımdan "Aşağıdaki DNS sunucularını kullan" seçeneğini işaretleyin. Üstteki boşluğa 8.8.8.8 alttaki boşluğa ise 4.2.2.1 yazın ve "Tamam", "Kapat", "Kapat" tuşlarına tıklayarak hepsini kapatın. Sonra tekrar deneyerek sorunun olup olmadığını söyler misiniz?
Karmaşık gibi gelebilir, ancak adımları anlattığım sıra ile uygularsanız sorunsuz hallolacaktır.
(Bir mesajdan alıntıdır.)

Sağ aşağıdaki görev çubuğundan Wifi'a sağ tıklayın. Ağ ve paylaşım merkezini açın. Erişim Türü'nün altındaki Wifi ağınızın ismine tıklayın. Açılan pencereden "Özellikler"e tıklayın. Yeni açılan pencerede "İnternet Protokolü sürüm 4" mevcut. Ona bir kere tıklayın ve alttan "Özellikler" butonuna tıklayın. Yeni açılan pencereden ise alt kısımdan "Aşağıdaki DNS sunucularını kullan" seçeneğini işaretleyin. Üstteki boşluğa 8.8.8.8 alttaki boşluğa ise 4.2.2.1 yazın ve "Tamam", "Kapat", "Kapat" tuşlarına tıklayarak hepsini kapatın. Sonra tekrar deneyerek sorunun olup olmadığını söyler misiniz?
Karmaşık gibi gelebilir, ancak adımları anlattığım sıra ile uygularsanız sorunsuz hallolacaktır.

Denedim oldu teşekkür ederim.

Bende diyorum sadece bende'mi böyle diye.. Google dns kulanın düzeliyor..
Eki Görüntüle 489197
Çok teşekkür ederim yardımınız için hele şükür sorun çözülmüştür .

[/QUOTE çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için yaptım sorun çözüldü .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı