“Google Bending Spoons” nedir?

Fatih094

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600
Radeon RX580
Asus Prime B550M-K
2X 16GB Ram
500GB SSD 500GB HDD
Bugün kartıma baktığımda Play Store'dan 200 TL çekildiğini gördüm ve şok oldum. Ben hiçbir şey satın almamıştım. Detaylara falan baktığımda “Google Bending Spoons” diye bir firma olduğunu gördüm. Satın alım veya abonelik yapmamama rağmen 200 TL para çekmişler. Hiçbir Google hesabımda da abonelik veya satın alım gözükmüyor, bu yüzden Google üzerinden iade alamıyorum. İadeyi nereden alacağım? Google Bending Spoons ne?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-08-02 at 01.08.56.jpeg
    WhatsApp Image 2025-08-02 at 01.08.56.jpeg
    68 KB · Görüntüleme: 26
Bending Spoons, o İtalyan yazılım şirketi. Google Play Store üzerinden veya Apple App Store üzerinden o şirketin uygulamalarından birine abonelik veya uygulama içi satın alma yapıldığında, işlem açıklamasında “Google Bending Spoons” yazabilir. Yani karttan çekilen para doğrudan Google’dan değil, bu şirketten gelen bir ödeme.

Mesela:

Reface app,

Splice,

veya başka video/fotoğraf uygulaması gibi Bending Spoons’un geliştirdiği uygulamalardan birinin premium versiyonuna abone olunmuş olabilir. -Chatgpt-

Bending spoons, o İtalyan yazılım şirketi. Google Play Store üzerinden veya Apple App Store üzerinden o şirketin uygulamalarından birine abonelik veya uygulama içi satın alma yapıldığında, işlem açıklamasında “google bending spoons” yazabilir. Yani karttan çekilen para doğrudan Google'dan değil, bu şirketten gelen bir ödeme.

Mesela:

Reface App,

Splice,

Veya başka video/fotoğraf uygulaması gibi bending Spoons'un geliştirdiği uygulamalardan birinin premium versiyonuna abone olunmuş olabilir. -ChatGPT-

Hiçbir uygulamalarına kayıt olmadım varlıklarından bile haberdar değildim uygulamalarını kullanmadım etmedim boş yere para çektiler rezillik ya.

Hiçbir uygulamalarına kayıt olmadım varlıklarından bile haberdar değildim uygulamalarını kullanmadım etmedim boş yere para çektiler rezillik ya.
Yanlışlıkla kayıt olmuş olabilirsiniz hocam. Google Play veya App Store'da aboneliklerde gözükür. Daha önce hiç bir resim düzenleme uygulamasına vb. girip düzenleme yaptıysanız olabilir.

Yanlışlıkla kayıt olmuş olabilirsiniz hocam. Google Play veya App Store'da aboneliklerde gözükür. Daha önce hiçbir resim düzenleme uygulamasına vb. girip düzenleme yaptıysanız olabilir.

Google hesaplarımın hiçbirinde abonelik veya satın alım görünmüyor hocam görünse yine iade yapılırda yok yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı