Arkadaşlar merhaba. Gmail'lerim PC'de kendi kendine oturum kapatmış ve hepsine tek tek girmiştim tekrardan. Fakat bir tane hesabıma giriş yapamıyorum. Şifreyi unutmuşum, "şifreyi yenilemeye" bastığım zaman böyle bir yazı karşılıyor, hiçbir şekilde kod vs. gelmiyor. Ne yapmam gerek, bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Gmail'lerim PC de kendi kendine oturum kapatmış ve hepsine tek tek girmiştim tekrardan. Fakat bir tane hesabıma giriş yapamıyorum. Şifreyi unutmuşum "şifreyi yenilemeye" bastığım zaman böyle bir yazı karşılıyor hiçbir şekilde kod vs gelmiyor. Ne yapmam gerek bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Hiçbir şey yapmadan "Bu hesabın gerçekten size ait olduğundan emin olmamız için yeterince bilgi sağlamadınız. Google bu bilgiler, hesabınızın güvenliğini sağlamak için ister.
Mümkünse daha önce oturum açtığınız cihazı kullanarak tekrar deneyin." telefonda böyle diyor. Anlam veremiyorum. PC'de şifre yenile butonuna tıklayınca ilk baştaki hatayı veriyor.
PC'den yapmıştım deniyorum olmuyor. Ztn bir anda tüm Gmail'lerden çıkış yapmıştı nedense.
Hiçbir şey yapmadan "bu hesabın gerçekten size ait olduğundan emin olmamız için yeterince bilgi sağlamadınız. Google bu bilgiler, hesabınızın güvenliğini sağlamak için ister.
Mümkünse daha önce oturum açtığınız cihazı kullanarak tekrar deneyin." telefonda böyle diyor. Anlam veremiyorum. PC de şifre yenile butonuna tıklayınca ilk baştaki hatayı veriyor.