"Google bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı" hatası

Kerim Aydoğdu

Centipat
Daha fazla  

Arkadaşlar merhaba. Gmail'lerim PC'de kendi kendine oturum kapatmış ve hepsine tek tek girmiştim tekrardan. Fakat bir tane hesabıma giriş yapamıyorum. Şifreyi unutmuşum, "şifreyi yenilemeye" bastığım zaman böyle bir yazı karşılıyor, hiçbir şekilde kod vs. gelmiyor. Ne yapmam gerek, bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hatırladığınız en son şifreyi yazın kurtarma e-postası vs. yoksa geçmiş olsun.

Hatırladığınız en son şifreyi yazın kurtarma e-postası vs. yoksa geçmiş olsun.
Şifre ve kurtarma e-postasını geçtim, şifre yenileyemiyorum ki hani kod vs. gönderse diyeceğim, onu da yapmıyor, direkt bu hatayı veriyor.

İlk giriş yaptığım yer "PC", telefonla da aynı hatayı veriyor, "ilk giriş yaptığın yerden dene" diyor. PC'de giriş yapamıyorum.

Telefonu yeniden başlatın bu aralar sık oluyor. Genelde sizi şüpheli IP'den dolayı geçirmiyorlar. Sorun sizle alakalı değil.

Hesabı kurduğunuz konumdan girmeyi deneyin. Sürekli aynı sorunu yaşıyorum ben de.

PC'den yapmıştım deniyorum olmuyor. Zaten bir anda tüm Gmail'lerden çıkış yapmıştı nedense.

Telefonu yeniden başlatın bu aralar sık oluyor. Genelde sizi şüpheli IP'den dolayı geçirmiyorlar. Sorun sizle alakalı değil.

Hiçbir şey yapmadan "Bu hesabın gerçekten size ait olduğundan emin olmamız için yeterince bilgi sağlamadınız. Google bu bilgiler, hesabınızın güvenliğini sağlamak için ister.

Mümkünse daha önce oturum açtığınız cihazı kullanarak tekrar deneyin." telefonda böyle diyor. Anlam veremiyorum. PC'de şifre yenile butonuna tıklayınca ilk baştaki hatayı veriyor.

VPN ile veya başka bir internet ile deneyebilir misiniz?

VPN ile veya başka bir internet ile deneyebilir misiniz?

Ya da başka bir cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…