Ahmet420 Decapat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 APK olarak Google camera yükledim ama kasıyor. Yaklaşık 20 farklı sürüm indirme rağmen aynı. Bir çözüm bulamadım internette. Telefonum POCO X4 GT Çin versiyonu yani Redmi Note 11t Pro+
APK olarak Google camera yükledim ama kasıyor. Yaklaşık 20 farklı sürüm indirme rağmen aynı. Bir çözüm bulamadım internette. Telefonum POCO X4 GT Çin versiyonu yani Redmi Note 11t Pro+
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 5 Ocak 2024 #2 Hocam, Google kamera aplikasyonu optimize edilmiş bir program değil.
Ahmet420 Decapat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 lovemyers dedi: Hocam, Google kamera aplikasyonu optimize edilmiş bir program değil. Genişletmek için tıkla... Evet, haklısınız hocam ama diğer cihazlara göre fazla kasıyor arkadaşlarımda kullanıyor ve aralarında çok ciddi fark var.
lovemyers dedi: Hocam, Google kamera aplikasyonu optimize edilmiş bir program değil. Genişletmek için tıkla... Evet, haklısınız hocam ama diğer cihazlara göre fazla kasıyor arkadaşlarımda kullanıyor ve aralarında çok ciddi fark var.