Google Çerez Sorunu

Thapena

Hectopat
Google Chrome ile hangi siteye girsem sağ üstten çerezlere izin vermem gerekiyor. Bu durum sıktı artık tamamen bir çözümü yok mu? Sildim yükledim yine aynı.

1-Sağ üstte yenile butonunun yanındaki kilit simgesine tıklayın.
2-Ardından sormadan izin ver gibi bir seçenek olması lazım.
Bu arada ben youtube çerezlerini aktif etmek istiyorum ama bu ayarı değiştiremiyorum yardım eder misin?

Dosya Ekleri

• 1592044217516.png
    1592044217516.png
    5,7 KB · Görüntüleme: 154
@Thapena Çerezleri yasaklamış ya da tarayıcı kapanınca otomatik temizleme ayarını açmış olabilirsin.
@mertpivvo Önerdiğim reklam engelleyici o ayarı kapalı tutuyor. Gizlilik için engelliyor.

Screenshot_1.png

O ayarın bir artısı yok. Zaten reklam engelleyici siteyi yavaşlatan şeyleri giriş yapmadan engelliyor. Bu yüzden reklam engelleyici üzerindeki gizlilik ayarını kapatmanı önermem.

F
@Thapena Çerezleri yasaklamış ya da tarayıcı kapanınca otomatik temizleme ayarını açmış olabilirsin.
@mertpivvo Önerdiğim reklam engelleyici o ayarı kapalı tutuyor. Gizlilik için engelliyor.

Eki Görüntüle 590854

O ayarın bir artısı yok. Zaten reklam engelleyici siteyi yavaşlatan şeyleri giriş yapmadan engelliyor. Bu yüzden reklam engelleyici üzerindeki gizlilik ayarını kapatmanı önermem.
Hemen farkedip kapadım çözüldü

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı