Google Chat features tarafından gönderilen SMS nedir?

cluster

Hectopat
Az önce geldi, ne olduğunu bilmiyorum. Hatta şu an 2. kez geldi, ne olduğunu bilmiyorum. Hesabım mı hacklendi?

Bu arada son zamanlarda hiçbir şey indirmedim, çerezlere de izin vermedim.
1757161141224.jpeg

Google hesabınıza girip herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığına bakın güvenlik ayarlarını kontrol edin. Muhtemelen dolandırıcı falandır çünkü bildiğim kadarıyla Google +44 kodlu numaralardan SMS atmaz.

Google hesabınıza girip herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığına bakın güvenlik ayarlarını kontrol edin. Muhtemelen dolandırıcı falandır çünkü bildiğim kadarıyla Google +44 kodlu numaralardan SMS atmaz.
Hocam hesapta herhangi bir işlem gözükmüyor. Kendim baktığımda ben de biraz şüphelendim. Telefonu uçak moduna aldım, iki hesabımda da bir işlem yok. Ancak biraz tedirgin oldum denebilir.

Hocam mesajı tam olarak atabilir misiniz?
Hocam mesajın tam halinde bu karaladığım kısımda bir kod var. Ancak başında 'G-' yok, direkt bir kod. Güvenlik açısından orayı karaladım.

İki aşamalı doğrulamayı falan açabilirsiniz isterseniz. Ayrıca numarayı engelleyin gitsin.
İki hesabımda da güvenlik doğrulaması açık hocam.

Hocamlar, şu ana kadar hesabımda herhangi farklı bir şey olmadı. Sıradışı bir hareketlilik yok. YouTube’da bir video buldum, bu konu ile alakalı mı tam bilmiyorum. sorunun bundan mı kaynaklandığını da bilmiyorum. Linkini bırakacağım, farklı bir şey düşünen hocam varsa yardım ederse sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı