KralinKizi Picopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Aralık 2022 #11 @Masonçocuk senin kullanici ismin ne
5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 3 Aralık 2022 #12 KralinKizi dedi: @Masonçocuk senin kullanici ismin ne Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı oluşturuyor musun? Yoksa direkt mail mi yazıyorsun..
KralinKizi dedi: @Masonçocuk senin kullanici ismin ne Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı oluşturuyor musun? Yoksa direkt mail mi yazıyorsun..
KralinKizi Picopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Aralık 2022 #13 @GtXLaerL yok da zaten pek birtanecik arkadaşim var onunla yazişiyorum 582705 dedi: Kullanıcı adı oluşturuyor musun? Yoksa direkt mail mi yazıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben direkt mail yaziyorum kolay oluyor
@GtXLaerL yok da zaten pek birtanecik arkadaşim var onunla yazişiyorum 582705 dedi: Kullanıcı adı oluşturuyor musun? Yoksa direkt mail mi yazıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben direkt mail yaziyorum kolay oluyor
5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 3 Aralık 2022 #14 KralinKizi dedi: @Masonçocuk senin kullanici ismin ne Genişletmek için tıkla... Kullanıcı ismi yok sanırım. Sohbet odası kur falan var aşırı karışık bu uygulama. Yapamadım
KralinKizi dedi: @Masonçocuk senin kullanici ismin ne Genişletmek için tıkla... Kullanıcı ismi yok sanırım. Sohbet odası kur falan var aşırı karışık bu uygulama. Yapamadım
KralinKizi Picopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Aralık 2022 #15 582705 dedi: Kullanıcı ismi yok sanırım. Sohbet odası kur falan var aşırı karışık bu uygulama. Yapamadım Genişletmek için tıkla... Yok karişik değil sen anlamamişsindir
582705 dedi: Kullanıcı ismi yok sanırım. Sohbet odası kur falan var aşırı karışık bu uygulama. Yapamadım Genişletmek için tıkla... Yok karişik değil sen anlamamişsindir
5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 7 Aralık 2022 #16 KralinKizi dedi: Yok karişik değil sen anlamamişsindir Genişletmek için tıkla... Toplantı olayı falan var. Eskiden arkadaş eklemek için böyle saatlik bir link oluşturuluyordu o kalktı mı?
KralinKizi dedi: Yok karişik değil sen anlamamişsindir Genişletmek için tıkla... Toplantı olayı falan var. Eskiden arkadaş eklemek için böyle saatlik bir link oluşturuluyordu o kalktı mı?
KralinKizi Picopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Aralık 2022 #17 582705 dedi: Toplantı olayı falan var. Eskiden arkadaş eklemek için böyle saatlik bir link oluşturuluyordu o kalktı mı? Genişletmek için tıkla... Bilmam grup var ya arkadaşlarinin maillerini yaz oluştur zor değilki ama zor diyorsan sen bilirsin kullanma @Bestty ne oldu Son düzenleme: 7 Aralık 2022
582705 dedi: Toplantı olayı falan var. Eskiden arkadaş eklemek için böyle saatlik bir link oluşturuluyordu o kalktı mı? Genişletmek için tıkla... Bilmam grup var ya arkadaşlarinin maillerini yaz oluştur zor değilki ama zor diyorsan sen bilirsin kullanma @Bestty ne oldu
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #18 KralinKizi dedi: @Bestty ne oldu Genişletmek için tıkla... Bir şey olmadı hocam şaşırdım
KralinKizi Picopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Aralık 2022 #19 @Bestty neden şaşirdiğini merak ettim ama sormayacağım
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #20 KralinKizi dedi: @Bestty neden şaşirdiğini merak ettim ama sormayacağım Genişletmek için tıkla... Google Chat'i bireysel kullanan insan görünce şaşırdım. Genelde topluluk ve iş görüşmeleri için tasarlandığını sanıyordum.
KralinKizi dedi: @Bestty neden şaşirdiğini merak ettim ama sormayacağım Genişletmek için tıkla... Google Chat'i bireysel kullanan insan görünce şaşırdım. Genelde topluluk ve iş görüşmeleri için tasarlandığını sanıyordum.