F flacccko Decapat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #1 Durum başlıktaki gibi, sürekli YouTube ana sayfası açılıyor. Bunun sebebi nedir? Bu sabah olmaya başladı ilk kez karşılaştım böyle bir durumla.
Durum başlıktaki gibi, sürekli YouTube ana sayfası açılıyor. Bunun sebebi nedir? Bu sabah olmaya başladı ilk kez karşılaştım böyle bir durumla.
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 25 Ekim 2024 #2 flacccko dedi: Durum başlıktaki gibi, sürekli YouTube ana sayfası açılıyor. Bunun sebebi nedir? Bu sabah olmaya başladı ilk kez karşılaştım böyle bir durumla. Genişletmek için tıkla... Virus olabilir Kaspersky ile tam tarama yapın.
flacccko dedi: Durum başlıktaki gibi, sürekli YouTube ana sayfası açılıyor. Bunun sebebi nedir? Bu sabah olmaya başladı ilk kez karşılaştım böyle bir durumla. Genişletmek için tıkla... Virus olabilir Kaspersky ile tam tarama yapın.
F flacccko Decapat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #3 Ücretsiz Kaspersky iş görür mü?
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #4 flacccko dedi: Ücretsiz Kaspersky iş görür mü? Genişletmek için tıkla... Görür. Bide taramadan önce tüm çerezleri ve önbelleği silmeyi deneyin chrome ayarlarından.
flacccko dedi: Ücretsiz Kaspersky iş görür mü? Genişletmek için tıkla... Görür. Bide taramadan önce tüm çerezleri ve önbelleği silmeyi deneyin chrome ayarlarından.
S ses_deneme Yoctopat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #6 Merhaba, bende de aynı durum olmaya başladı bugün. Düzeltebildiniz mi?
red1x Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 193 Çözümler 2 25 Ekim 2024 #7 ses_deneme dedi: Merhaba, bende de aynı durum olmaya başladı bugün. Düzeltebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Eğer Chrome'da Ad Speedup eklentisi kullanıyorsanız kaldırın. Ben kaldırdım düzeldi. Düzelene kadar kullanmamak gerek.
ses_deneme dedi: Merhaba, bende de aynı durum olmaya başladı bugün. Düzeltebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Eğer Chrome'da Ad Speedup eklentisi kullanıyorsanız kaldırın. Ben kaldırdım düzeldi. Düzelene kadar kullanmamak gerek.