ardogan1 Femtopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #11 Teşekkür ederim imam efendi bayıldı dedi: Kanka eve gidince link atarım ben sana. Halledersin olur mu? Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdiden tşk ederim Üstat iyi akşamlar; Link atacaktınız? imam efendi bayıldı dedi: Kanka eve gidince link atarım ben sana. Halledersin olur mu? Genişletmek için tıkla... Üstat bir link atacaktınız? Son düzenleme: 26 Mart 2024
Teşekkür ederim imam efendi bayıldı dedi: Kanka eve gidince link atarım ben sana. Halledersin olur mu? Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdiden tşk ederim Üstat iyi akşamlar; Link atacaktınız? imam efendi bayıldı dedi: Kanka eve gidince link atarım ben sana. Halledersin olur mu? Genişletmek için tıkla... Üstat bir link atacaktınız?
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 26 Mart 2024 #12 ardogan1 dedi: Teşekkür ederim. Tamamdır şimdiden teşekkür ederim. Üstat iyi akşamlar; Link atacaktınız? Üstat bir link atacaktınız? Genişletmek için tıkla... chrome://flags/#chrome-webui-refresh-2023 unuttum kusura bakma.
ardogan1 dedi: Teşekkür ederim. Tamamdır şimdiden teşekkür ederim. Üstat iyi akşamlar; Link atacaktınız? Üstat bir link atacaktınız? Genişletmek için tıkla... chrome://flags/#chrome-webui-refresh-2023 unuttum kusura bakma.
ardogan1 Femtopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #14 imam efendi bayıldı dedi: chrome://flags/#chrome-webui-refresh-2023 unuttum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hemen deniyorum Bu link sohbetin başındaki linkle aynı. Maalesef bu artık bir işe yaramıyor. Yada bende yaramadı. Yine de tşk ederim.
imam efendi bayıldı dedi: chrome://flags/#chrome-webui-refresh-2023 unuttum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hemen deniyorum Bu link sohbetin başındaki linkle aynı. Maalesef bu artık bir işe yaramıyor. Yada bende yaramadı. Yine de tşk ederim.
imam efendi bayıldı Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 182 26 Mart 2024 #15 ardogan1 dedi: Çok teşekkür ederim hemen deniyorum. Bu link sohbetin başındaki linkle aynı. Maalesef bu artık bir işe yaramıyor. Ya da bende yaramadı. Yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sende işe yaramıyor herhalde ben bu şekilde yaptım. Doğru yaptığına emin misin?
ardogan1 dedi: Çok teşekkür ederim hemen deniyorum. Bu link sohbetin başındaki linkle aynı. Maalesef bu artık bir işe yaramıyor. Ya da bende yaramadı. Yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sende işe yaramıyor herhalde ben bu şekilde yaptım. Doğru yaptığına emin misin?
ardogan1 Femtopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #16 Evet daha önce oluyordu fakat son güncellemeden sonra olmuyor Merhaba; Chrome görümünü eski haline döndürme linki aşağıdadır. Ben denedim oluyor. Google beni iğrenç yeni Chrome tasarımını beslemeye zorlamaya çalışıyor. İşte klasik olana nasıl dönüleceği. - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri | Teknomers Son düzenleme: 28 Mart 2024
Evet daha önce oluyordu fakat son güncellemeden sonra olmuyor Merhaba; Chrome görümünü eski haline döndürme linki aşağıdadır. Ben denedim oluyor. Google beni iğrenç yeni Chrome tasarımını beslemeye zorlamaya çalışıyor. İşte klasik olana nasıl dönüleceği. - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri | Teknomers