Google Chrome açıldıktan 4-5 saniye sonra kapanıyor, silip Online ve offline olarak kurdum, eklentileri kaldırdım. Sorunum devam ediyor. Ne yapmalıyım?
Başlangıçta çalışıp çalışmadığını soruyorsanız eğer Google Update çalışır gözüküyor ama işlemler kısmında Google Crash Handler diye bir şey çalışıyor bu arada win 7 kullanıyorum.
The Brave browser is a fast, private and secure web browser for PC, Mac and mobile. Download now to enjoy a faster ad-free browsing experience that saves data and battery life by blocking tracking software.
brave.com
Eğer çalışırsa aşağıdaki gibi tarayıcı Türkçe yapabilirsin.
The Brave browser is a fast, private and secure web browser for PC, Mac and mobile. Download now to enjoy a faster ad-free browsing experience that saves data and battery life by blocking tracking software.
brave.com
Eğer çalışırsa aşağıdaki gibi tarayıcı Türkçe yapabilirsin.
Yükledim fakat ondada açınca 4-5 saniye sonra kapanıyor.
Yardım lazım.
Bilen biri yok mu ama.
bu arada bu hata tüm Google chrome tabanlı tarayıcılarda oluyor ve güvenli modda başlatınca da açılmıyor
Regedit kayıt defterini silin büyük ihtimal Windows sürümü güncel değil başlat kısmında regedit.exe i arıyor orada varsayılan dışındakı dosyayı siliyorsunuz cozulmezse ne varsa silin her PC kapanıp açıldıgında bunu yapacaksınız hem makine hızlanır da.