Google Chrome açılırken kilitlenmesi ve siyah ekran sorunu

Wfazıl

Hectopat
Sık sık ilk defa tarayıcıyı açarken donuyor ve uygulama siyah ekran oluyor bir süre sonra geri eski haline dönüyor sebebini bir türlü bulamadım.

Cihazınızın performansı düşük ise, sisteminiz iyi değil ise bu gibi durumlarda düşüş yaşayabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam sadece Edge kullanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU sürücülerinizi güncelleyip CCleaner ile boş alanı temizle hariç hepsini seçip temizlik yapın. Chrome gelişmiş ayarlarında arka planda çalışmaya devam et olanı devre dışı bırakın. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar kontrol edin. Çok fazla da eklenti kullanmayın.

GPU sürücülerinizi güncelleyip CCleaner ile boş alanı temizle hariç hepsini seçip temizlik yapın. Chrome gelişmiş ayarlarında arka planda çalışmaya devam et olanı devre dışı bırakın. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar kontrol edin. Çok fazla da eklenti kullanmayın.
Sürücü güncel, auslogics var onla temizlesem olur mu?

Sık sık ilk defa tarayıcıyı açarken donuyor ve uygulama siyah ekran oluyor bir süre sonra geri eski haline dönüyor sebebini bir türlü bulamadım.
Merhaba, verdiğim çözümü denersen büyük ihtimal sorunun çözülecektir.

1- Öncelikle Chrome'da herhangi bir sekme açtıktan sonra sol üst tarafta 3 tane yuvarlağa tıklayıp gelen yerden ayarlara girin.

2- En altta geldiğiniz zaman "Gelişmiş" yazar ona tıklamanız gerekir, bu sayede Chrome'daki gelişmiş ayarlara ulaşabiliriz.

3- Tekrar en alta ulaşın ve sistem sekmesinin altında kalan beyaz kutucukta şunlar yazması gerekir:
Google Chrome kapandığında arka plan uygulamaları çalıştırmaya devam et [+]
Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan [+]

Bunlar sende büyük ihtimalle işaretlenmiş olarak durucak, bunların tikini kaldırdıktan sonra, tarayıcı geçmişini silip Chrome'u tekrar başlatırsan sorun çözülmüş olacaktır. Eğer çözülmezse bana tekrardan haber vermeni istiyorum. İyi günler.!

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı