Google Chrome Alternatif Tarayıcı Önerisi

TyLannister

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Chrome RAM'ları sömürüyor. Chrome'u da alıştığım için kullanıyorum, Chrome'dan başka hangi tarayıcıya geçebilirim? Tavsiye ettiğiniz hoşunuza giden stabil çalışan bir tarayıcı varsa belirtiniz.

Opera yı denediniz mi ben uzun zamandır firefox kullanıcısıyım yaklaşık 6 yıldır güvenlik düzeyi ve bağımsızlığı konusunda gayet tatmin edici ancak biraz hantal gelmeye başladı bana o yüzden ben opera kurdum ve opera gerçekten seri ve kendi reklam engelleme özelliği barındıran bir tarayıcı yaklaşık 2 yıldır opera kullanıyorum.

Aslında chrome un alternatifi yok bana göre IDM problemi olduğu için opera kullanıyorum iyi bir tarayıcı tavsiye ederim.

Hmm... Tam benlik bir konuymuş. :uyku:

Uzun zamandır UC Browser kullanıyorum. IDM ile de entegreli bir program. Ayrıca YouTube, Facebook, OpenLoad gibi platformlardan video indirme desteği de var. Tavsiye ederim... [emoji106]

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı