Google Chrome belleğinizi artık daha az kullanacak

Nasıl yüklenir bu DEV sürümü ?
Şuan için yüklenecek seviyede değil. Sadece geliştiriciler deneyebilir. Stabil sürüm Aralık ayının altısında çıkması planlanıyor.

Son düzenleme:
Şuan için yüklenecek seviyede değil. Sadece geliştiriciler deneyebilir. Stabil sürüm 1 ay sonra çıkacak.

Bende tam bunu soracaktım, ilk baktığımda geliştirici sürümü olduğunu farketmedim, güncelle dedim güncel dedi şimdi anladım

@Murat5038 Win 7 mi kullanıyorsun, o tema hiç yakışmamış
Kasıyor ne yapayım Yakında zaten yeni sistem toplayacağım ama bir türlü toplayacağım desem bir iş açılıyor karşıma.

Bu arada DEV demişken, mobil platformda chrome'dan ziyade chrome dev tavsiye ederim. Bu DEV ile pek alakası yok galiba ama diğer sürümden çok daha hızlı chrome dev. Androidde. IOS ta da öyledir muhtemelen.
Dev açılımı developer yani geliştirici sürüm olduğundan çıkmamış stabil olmayan sürümdür. O yüzden sana hızlı geliyor Konuda da belirttiğim gibi diğer eski sürümlerin yarısı kadar Ram harcıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…