Google Chrome beyaz ekranda kalıyor

bluestreak53

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın masaüstünden Google Chrome'a tıkladığım zaman çok geç açılıyor (yaklaşık 30sn) ve açıldıktan sonrada beyaz ekran geliyor tarayıcıyı hiçbir şekilde kullanamıyorum. Bu sorun sadece Google Chrome için geçerli. Diğer tarayıcılarda, programlarda vs. hiçbir sorunum yok. İnternetten araştırdığım kadarıyla Görev Yöneticisi'nden Google Chrome ile ilgili her şeyin görevini sonlandırma, tarayıcıyı silip geri yükleme, Chrome'un özel dosyalarını silme vs gibi çözümlerin hepsini denedim ancak maalesef netice alamadım. Konu hakkında bilgisi olanlar bana yardımca olabilirse çok mutlu olurum. Sistemim: GTX 1660 Ti i5 9300H 16 GB RAM 512 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın masaüstünden Google Chrome'a tıkladığım zaman çok geç açılıyor (yaklaşık 30sn) ve açıldıktan sonra da beyaz ekran geliyor tarayıcıyı hiçbir şekilde kullanamıyorum. Bu sorun sadece Google Chrome için geçerli. Diğer tarayıcılarda, programlarda vs. hiçbir sorunum yok. İnternetten araştırdığım kadarıyla Görev Yöneticisi'nden Google Chrome ile ilgili her şeyin görevini sonlandırma, tarayıcıyı silip geri yükleme, Chrome'un özel dosyalarını silme vs gibi çözümlerin hepsini denedim ancak maalesef netice alamadım. Konu hakkında bilgisi olanlar bana yardımca olabilirse çok mutlu olurum. Sistemim: GTX 1660 Ti i5 9300H 16 GB RAM 512 GB SSD.

Merhaba.

"Windows + r" tuşlarını kullandıktan sonra açılan pencereye "Regedit" yazıp "enter" basın.

Ardından açılacak olan kayıt defteri sayfasına aşağıya eklediğim metni kopyalayıp yapıştırın sonrasında entera basın.

Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet settings

Açılan sayfada en altta bulunan "proxysettings" ile başlayıp devam eden kısma çift tıkladıktan sonra "değer verisi" yazan bölüme "1" yazarak "tamam" a tıklayın.

Sorununuz çözülecektir.

Anlaşılmayan bir nokta olursa diye aşağıya kayıt defterinin görüntüsünü de ekledim.

Saygılarımla.

Ekran görüntüsü 2023-06-05 231528.png

Dosya Ekleri

• 1685996238547.png
    1685996238547.png
    74,8 KB · Görüntüleme: 178
Merhaba.

"Windows + r" tuşlarını kullandıktan sonra açılan pencereye "Regedit" yazıp "enter" basın.

Ardından açılacak olan kayıt defteri sayfasına aşağıya eklediğim metni kopyalayıp yapıştırın sonrasında entera basın.

Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet settings

Açılan sayfada en altta bulunan "proxysettings" ile başlayıp devam eden kısma çift tıkladıktan sonra "değer verisi" yazan bölüme "1" yazarak "tamam" a tıklayın.

Sorununuz çözülecektir.

Anlaşılmayan bir nokta olursa diye aşağıya kayıt defterinin görüntüsünü de ekledim.

Saygılarımla.

Eki Görüntüle 1808745
kaç gündür bunun çözümü için girmediğim site kalmamıştı ta ki sizin yazınızı ulaşana kadar.
sırf size teşekkür etmek için üye oldum :)
gerçekten paylaşımınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı