Google Chrome bilinmeyen bir hata

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Görev çubuğundaki Google Chroma sağ tık yapıp yeni bir sekme oluştur ya da gizli sekme oluştur yapınca bilinmeyen bir hata veriyor.

Ekran Alıntısı.PNG

CCleaner programı ile taratıp temizleme yap.
PC oturumu kapatıp tekrar aç.
C:\Users\Kullanıcı-Adın\AppData\Local\Google içindeki her şeyi sil. (Tüm şifrelerin ve verilerin gider)

Dediğinizi yaptım çözüm bulamadığım için tekrardan sordum ama yinede teşekkürler.

Dediğinizi yaptım çözüm bulamadığım için tekrardan sordum ama yinede teşekkürler.
Yine olmadyısa, şu programı indirip çalıştır CMD ekranı açılacak 5 dakika tarama yapacak bitmesini bekle. Çalışan programın varsa kaydetmeni öneririm çünkü yazılım tüm programları kapatıyor.

Yine olmadyısa, şu programı indirip çalıştır CMD ekranı açılacak 5 dakika tarama yapacak bitmesini bekle. Çalışan programın varsa kaydetmeni öneririm çünkü yazılım tüm programları kapatıyor.

Yeni bir kullanıcı açıp dosyaları oraya transfer edeceğim sanırım bu gidişle o tür programlara çok güvenmiyorum da.

Yeni bir kullanıcı açıp dosyaları oraya transfer edeceğim sanırım bu gidişle o tür programlara çok güvenmiyorum da.
Bu yazılım virüsleri ve bilgisayar kalıntılarını temizleme yazılımdır. Ben aktif olarak kullanıyorum, mavi ekran veya virüs gibi bişey bulaştırmadı. Güvenebilirsin. Yok ben yinede kullanmam diyorsan adwcleaner aynı işlevi görüyor indirebilirsin:

Bu yazılım virüsleri ve bilgisayar kalıntılarını temizleme yazılımdır. Ben aktif olarak kullanıyorum, mavi ekran veya virüs gibi bir şey bulaştırmadı. Güvenebilirsin. Yok ben yine de kullanmam diyorsan adwcleaner aynı işlevi görüyor indirebilirsin:

Virüs ile alakasi yok bunun sadece Google eski versiyonu ile alakali bence tam silinemiyor uygulama regeditte falan Google girdileri silmem gerek tam.

Virüs ile alakasi yok bunun sadece Google eski versiyonu ile alakali bence tam silinemiyor uygulama regeditte falan Google girdileri silmem gerek tam.
Pek güvenmiyorum dediğin için programı açıkladım sana, sadece virüs temizlemiyor zaten bilgisayar kalıntılarını temizliyor ve kayıt defteri hatalarını düzeltiyor.

Virüs olup olmadığını nereden biliyorsun? "bilinmeyen hata" Uzman mısın? Google chrome'u tam silmek için Revo unistaller pro programını indir. 30 gün deneme sürümü veriyor tam silme yapmayı dene sonra yeniden başlatıp tekrar yükle ve kontrol et.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı