CCleaner programı ile taratıp temizleme yap.
PC oturumu kapatıp tekrar aç.
C:\Users\Kullanıcı-Adın\AppData\Local\Google içindeki her şeyi sil. (Tüm şifrelerin ve verilerin gider)
Download PureRa - MajorGeeks indirip temizlemeyi dene.Dediğinizi yaptım çözüm bulamadığım için tekrardan soruyorum.
Dediğinizi yaptım çözüm bulamadığım için tekrardan soruyorum.
Download PureRa - MajorGeeks indirip temizlemeyi dene.
Yine olmadyısa, şu programı indirip çalıştır CMD ekranı açılacak 5 dakika tarama yapacak bitmesini bekle. Çalışan programın varsa kaydetmeni öneririm çünkü yazılım tüm programları kapatıyor.Dediğinizi yaptım çözüm bulamadığım için tekrardan sordum ama yinede teşekkürler.
Yine olmadyısa, şu programı indirip çalıştır CMD ekranı açılacak 5 dakika tarama yapacak bitmesini bekle. Çalışan programın varsa kaydetmeni öneririm çünkü yazılım tüm programları kapatıyor.
Download Junkware Removal Tool
Junkware Removal Tool is a security utility that searches for and removes common adware, toolbars, and potentially unwanted programs (PUPs) from your computer. A common tactics among freeware publishers is to offer their products for free, but bundle them with PUPs in order to earn revenue...www.bleepingcomputer.com
Bu yazılım virüsleri ve bilgisayar kalıntılarını temizleme yazılımdır. Ben aktif olarak kullanıyorum, mavi ekran veya virüs gibi bişey bulaştırmadı. Güvenebilirsin. Yok ben yinede kullanmam diyorsan adwcleaner aynı işlevi görüyor indirebilirsin:Yeni bir kullanıcı açıp dosyaları oraya transfer edeceğim sanırım bu gidişle o tür programlara çok güvenmiyorum da.
Bu yazılım virüsleri ve bilgisayar kalıntılarını temizleme yazılımdır. Ben aktif olarak kullanıyorum, mavi ekran veya virüs gibi bir şey bulaştırmadı. Güvenebilirsin. Yok ben yine de kullanmam diyorsan adwcleaner aynı işlevi görüyor indirebilirsin:
AdwCleaner 2025 - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.www.malwarebytes.com
Pek güvenmiyorum dediğin için programı açıkladım sana, sadece virüs temizlemiyor zaten bilgisayar kalıntılarını temizliyor ve kayıt defteri hatalarını düzeltiyor.Virüs ile alakasi yok bunun sadece Google eski versiyonu ile alakali bence tam silinemiyor uygulama regeditte falan Google girdileri silmem gerek tam.