Ajusshi Kilopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 619 Makaleler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2015 #1 Merhaba Technopat sosyal üyeleri, bu aralar çok sık yaşamaya başladım bu hatayı sebebi nedir ?
Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2015 #2 Aynı sorun bende de var. Fakat yeniden yükle deyince yüklüyor.
Ajusshi Kilopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 619 Makaleler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2015 #3 Blecade dedi: Aynı sorun bende de var. Fakat yeniden yükle deyince yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Evet.
Blecade dedi: Aynı sorun bende de var. Fakat yeniden yükle deyince yüklüyor. Genişletmek için tıkla... Evet.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 4 Ağustos 2015 #4 Chrome tarayıcı ayarlarını sıfırlayın. Chroma'da kurmuş olduğun eklentileri kaldırın. Reset Chrome browser settings - Chrome Help
Chrome tarayıcı ayarlarını sıfırlayın. Chroma'da kurmuş olduğun eklentileri kaldırın. Reset Chrome browser settings - Chrome Help
Ajusshi Kilopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 619 Makaleler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2015 #5 THE_MILLER dedi: Chrome tarayıcı ayarlarını sıfırlayın. Chroma'da kurmuş olduğun eklentileri kaldırın. Reset Chrome browser settings - Chrome Help Genişletmek için tıkla... Dediğiniz işlemler'i uyguladım. Zaten etkin olan uzantı yoktu bakalım ne olacak sonucu .
THE_MILLER dedi: Chrome tarayıcı ayarlarını sıfırlayın. Chroma'da kurmuş olduğun eklentileri kaldırın. Reset Chrome browser settings - Chrome Help Genişletmek için tıkla... Dediğiniz işlemler'i uyguladım. Zaten etkin olan uzantı yoktu bakalım ne olacak sonucu .