Google Chrome 'Bu artık iflah olmaz uyarısı'

Feyyaz Taş

Hectopat
Daha fazla  
Yeni kasa topladım 1 haftadan sonra bu uyarıyı almaya başladım. Toplamda 2 sorunum var.
  1. Bu aşağıdaki Chrome hatası.
  2. Bilgisayar arada bir kapanıyor fakat çalan şarkı vs. kapanmıyor, ekran gidiyor. Kasada güç devam ediyor.
Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Sistemde kaç GB bellek var?
  2. Kaç adet sekme açıyorsunuz?
  3. Sistemin tüm özelliklerini tek tek yazınız.

Otomatik uykuya alıyor o zaman ikinci sorunda. Denetim Masası'nda Güç Seçenekleri'ni biraz kurcala.

1. 4GB Tek slot bellek var.
  2. 1 tane sekme olsa dahi bu sorun oluyor. Ayrıca diğer tarayıcılarda da oluyor.
Sistem özelliklerim:
  • Asus A55-BM
  • A10-7850-K
  • 4GB Ram
Bilgisayarı kullanıyorken oluyor bunlar. Nasıl uyku moduna alabilir ki öyle?

@Feyyaz Taş Bunlar yetersiz veriler. Ben sana tüm sistemi tek tek yaz dedim. Tek tek yazdan kastım belleklerin modelinden tut kasanın içinde kaç tane donanım takılıysa hepsine kadar model model hatta mümkünse lin k vererek yazmalısın. Aksi takdirde 4GB ramden ben bir şey anlayamıyorum.

Mor ekran dediğimiz durum, panik yapmaya gerek yok. Buyrun: "Bu Artık İflah Olmaz!" - Chrome Yardım Görev yöneticisinden fiziksel bellek durumunu kontrol edin, aniden sonlandırdığınız programlar vs. de neden olabilir bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…