Elsun Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 268 21 Mayıs 2021 #1 Dün akşamdan beri Google Chrome'u açınca bu ekranla karşılaşıyorum, ne yapabilirim? Silip yükledim değişen bir şey yok. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 21,4 KB · Görüntüleme: 107 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Dün akşamdan beri Google Chrome'u açınca bu ekranla karşılaşıyorum, ne yapabilirim? Silip yükledim değişen bir şey yok.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 21 Mayıs 2021 #2 Elsun dedi: Dün akşamdan beri Google Chrome'u açınca bu ekranla karşılaşıyorum, ne yapabilirim? Silip yükledim değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Alternatif bir tarayıcı kullanın mesela Edge Firefox Opera.
Elsun dedi: Dün akşamdan beri Google Chrome'u açınca bu ekranla karşılaşıyorum, ne yapabilirim? Silip yükledim değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Alternatif bir tarayıcı kullanın mesela Edge Firefox Opera.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 21 Mayıs 2021 #3 Bir önlem amaçlı virüs taraması yap, bunun için Kaspersky ve Malwarebytes kullanabilirsin.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2021 #4 Denetim masasından onarmayı deneyin.
SeSlm Picopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #5 Prime777 dedi: Denetim masasından onarmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmazsa başka bir cihazdan flaş bellek ile bilgisayar içine bir tane tarayıcı atın. (Örneğin:Edge,Firefox ve Brave)
Prime777 dedi: Denetim masasından onarmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmazsa başka bir cihazdan flaş bellek ile bilgisayar içine bir tane tarayıcı atın. (Örneğin:Edge,Firefox ve Brave)
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 21 Mayıs 2021 #6 Elsun dedi: Dün akşamdan beri Google Chrome'u açınca bu ekranla karşılaşıyorum, ne yapabilirim? Silip yükledim değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Chrome bozulmuş. Brave kullanabilirsiniz. Modifiyeli ve güvenli Chrome.
Elsun dedi: Dün akşamdan beri Google Chrome'u açınca bu ekranla karşılaşıyorum, ne yapabilirim? Silip yükledim değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Chrome bozulmuş. Brave kullanabilirsiniz. Modifiyeli ve güvenli Chrome.
Elsun Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 268 21 Mayıs 2021 #7 SeSlm dedi: Olmazsa başka bir cihazdan flaş bellek ile bilgisayar içine bir tane tarayıcı atın. (Örneğin:Edge,Firefox ve Brave) Genişletmek için tıkla... Edge var zaten şu an onu kullanıyorum
SeSlm dedi: Olmazsa başka bir cihazdan flaş bellek ile bilgisayar içine bir tane tarayıcı atın. (Örneğin:Edge,Firefox ve Brave) Genişletmek için tıkla... Edge var zaten şu an onu kullanıyorum
SeSlm Picopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #8 Tamam o zaman şu an sorun yok.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 21 Mayıs 2021 #9 Elsun dedi: Dün akşamdan beri Google Chrome'u açınca bu ekranla karşılaşıyorum, ne yapabilirim? Silip yükledim değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bu arada illa Chrome kullanacaksanız eski ama çok da eski olmayan bir Chrome sürümü yükleyin.
Elsun dedi: Dün akşamdan beri Google Chrome'u açınca bu ekranla karşılaşıyorum, ne yapabilirim? Silip yükledim değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bu arada illa Chrome kullanacaksanız eski ama çok da eski olmayan bir Chrome sürümü yükleyin.
Elsun Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 268 21 Mayıs 2021 #10 Hüsnü_Çoban dedi: Bir önlem amaçlı virüs taraması yap, bunun için Kaspersky ve Malwarebytes kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sanırım sorun eklentide chrome'u açmadan eklentileri nasıl kaldırırım
Hüsnü_Çoban dedi: Bir önlem amaçlı virüs taraması yap, bunun için Kaspersky ve Malwarebytes kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sanırım sorun eklentide chrome'u açmadan eklentileri nasıl kaldırırım