Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 21 Mayıs 2021 #21 Ben çözdüm dostum. Google Chrome'u silmeniz lazım ama silerken altta tarama verilerini sil diye bir kutu var. Onu işaretleyerek kaldırıp yeniden indirin sorun düzeliyor.
Ben çözdüm dostum. Google Chrome'u silmeniz lazım ama silerken altta tarama verilerini sil diye bir kutu var. Onu işaretleyerek kaldırıp yeniden indirin sorun düzeliyor.
Elsun Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 268 21 Mayıs 2021 #22 Syeux dedi: Ben çözdüm dostum. Google Chrome'u silmeniz lazım ama silerken altta tarama verilerini sil diye bir kutu var. Onu işaretleyerek kaldırıp yeniden indirin sorun düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Evet onu işaretledim ve düzeldi ama şimdi de senkronize edince hiçbir bilgi, arama geçmişi vs. geri gelmiyor
Syeux dedi: Ben çözdüm dostum. Google Chrome'u silmeniz lazım ama silerken altta tarama verilerini sil diye bir kutu var. Onu işaretleyerek kaldırıp yeniden indirin sorun düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Evet onu işaretledim ve düzeldi ama şimdi de senkronize edince hiçbir bilgi, arama geçmişi vs. geri gelmiyor
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 21 Mayıs 2021 #23 Elsun dedi: Evet onu işaretledim ve düzeldi ama şimdi de senkronize edince hiçbir bilgi, arama geçmişi vs. geri gelmiyor Genişletmek için tıkla... Bende senkronize edince geldi sadece hesaplarım gitti.
Elsun dedi: Evet onu işaretledim ve düzeldi ama şimdi de senkronize edince hiçbir bilgi, arama geçmişi vs. geri gelmiyor Genişletmek için tıkla... Bende senkronize edince geldi sadece hesaplarım gitti.
Elsun Decapat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 268 21 Mayıs 2021 #24 Syeux dedi: Bende senkronize edince geldi sadece hesaplarım gitti. Genişletmek için tıkla... Çözümü var mıdır?
Syeux dedi: Bende senkronize edince geldi sadece hesaplarım gitti. Genişletmek için tıkla... Çözümü var mıdır?
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 21 Mayıs 2021 #25 Elsun dedi: Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, tarama verilerini kaldırma işaretini kendimiz işaretliyoruz.
Elsun dedi: Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, tarama verilerini kaldırma işaretini kendimiz işaretliyoruz.