YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 16 Nisan 2023 #1 Şu butonları nasıl değiştirebiliriz?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 16 Nisan 2023 #2 Bunlar varsayılan Windows pencere butonları. Neden değiştirmek istiyorsunuz?
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 17 Nisan 2023 #3 LazJedi dedi: Bunlar varsayılan Windows pencere butonları. Neden değiştirmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Güzel görünmediği için. Bu arada sorunu çözdüm. Window 11 blind programı ile halledilebiliyor.
LazJedi dedi: Bunlar varsayılan Windows pencere butonları. Neden değiştirmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Güzel görünmediği için. Bu arada sorunu çözdüm. Window 11 blind programı ile halledilebiliyor.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 17 Nisan 2023 #4 YigiTZ0 dedi: Güzel görünmediği için. Bu arada sorunu çözdüm. Window 11 blind programı ile halledilebiliyor. Eki Görüntüle 1743378 Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla Windows'u Mac OS'e çevirmeye çalışıyorsunuz. Bilgisayara direkt Mac OS kursaydınız bu kadar uğraşmaya gerek kalmazdı.
YigiTZ0 dedi: Güzel görünmediği için. Bu arada sorunu çözdüm. Window 11 blind programı ile halledilebiliyor. Eki Görüntüle 1743378 Genişletmek için tıkla... Gördüğüm kadarıyla Windows'u Mac OS'e çevirmeye çalışıyorsunuz. Bilgisayara direkt Mac OS kursaydınız bu kadar uğraşmaya gerek kalmazdı.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 17 Nisan 2023 #5 LazJedi dedi: Gördüğüm kadarıyla Windows'u Mac OS'e çevirmeye çalışıyorsunuz. Bilgisayara direkt Mac OS kursaydınız bu kadar uğraşmaya gerek kalmazdı. Genişletmek için tıkla... Hocam MacOS nasıl indirilir bilmiyorum ki. Bi ara denemiştim hata alıp sonunda vazgeçmiştim.
LazJedi dedi: Gördüğüm kadarıyla Windows'u Mac OS'e çevirmeye çalışıyorsunuz. Bilgisayara direkt Mac OS kursaydınız bu kadar uğraşmaya gerek kalmazdı. Genişletmek için tıkla... Hocam MacOS nasıl indirilir bilmiyorum ki. Bi ara denemiştim hata alıp sonunda vazgeçmiştim.