O oğuz_kaya Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 11 Ağustos 2021 #1 Merhaba, Bilgisayarım kastığı için dün sıfırladım ve tüm driverları yükledim ve Chrome çok RAM kullanıyor. Sadece 2 sekme açtım. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri 1.PNG 7,2 KB · Görüntüleme: 142 2.PNG 40,7 KB · Görüntüleme: 140
Merhaba, Bilgisayarım kastığı için dün sıfırladım ve tüm driverları yükledim ve Chrome çok RAM kullanıyor. Sadece 2 sekme açtım. Yardımcı olursanız sevinirim.
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #2 Normal hocam. Opera GX kullanabilirsiniz.
O oğuz_kaya Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 11 Ağustos 2021 #3 emirtelli dedi: Normal hocam. Opera GX kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam önceden 2 sekme açtığımda 1.7 GB kullanıyordu.
emirtelli dedi: Normal hocam. Opera GX kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam önceden 2 sekme açtığımda 1.7 GB kullanıyordu.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 11 Ağustos 2021 #4 Microsoft Edge kullanıyorum. Gayet memnunum.
eym3d Yoctopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #5 Opera GX kullanabilirsin. RAM kullanımını kısıtlayabiliyorsun.
KawaiiAlly Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600, MSI RX6500XT, Corsair Vengeance Pro 8x2 3200MHz, Seagate 1TB 7200RPM, Samsung M.2 970 Evo 500GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #6 Opera GX Üzerinden CPU ve RAM Kullanımını Ayarlayabilirsin. Opera GX Kullanın Ramlerinizin ve İşlemci'nin Ömrünü Uzatın. OPERA GX *sizi mutlu eder* (Bence Operadan Reklam Almalıyım :3)
Opera GX Üzerinden CPU ve RAM Kullanımını Ayarlayabilirsin. Opera GX Kullanın Ramlerinizin ve İşlemci'nin Ömrünü Uzatın. OPERA GX *sizi mutlu eder* (Bence Operadan Reklam Almalıyım :3)
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 11 Ağustos 2021 #7 KawaiiAlly dedi: Opera GX Üzerinden CPU ve RAM Kullanımını Ayarlayabilirsin. Opera GX Kullanın Ramlerinizin ve İşlemci'nin Ömrünü Uzatın. OPERA GX *sizi mutlu eder* (Bence Operadan Reklam Almalıyım :3) Genişletmek için tıkla... eym3d dedi: Opera GX kullanabilirsin. RAM kullanımını kısıtlayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Opera pek tavsiye edilmez. Sebeplerini ufak araştırmalarla gördüm, ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii ama muhtemelen.
KawaiiAlly dedi: Opera GX Üzerinden CPU ve RAM Kullanımını Ayarlayabilirsin. Opera GX Kullanın Ramlerinizin ve İşlemci'nin Ömrünü Uzatın. OPERA GX *sizi mutlu eder* (Bence Operadan Reklam Almalıyım :3) Genişletmek için tıkla... eym3d dedi: Opera GX kullanabilirsin. RAM kullanımını kısıtlayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Opera pek tavsiye edilmez. Sebeplerini ufak araştırmalarla gördüm, ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii ama muhtemelen.
NerdNyanroo Femtopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #8 Firefox kullanmanı öneririm ve yanında da uBlock Origin uzantısını.
dreeming Femtopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #9 oğuz_kaya dedi: Merhaba, Bilgisayarım kastığı için dün sıfırladım ve tüm driverları yükledim ve Chrome çok RAM kullanıyor. Sadece 2 sekme açtım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Opera GX i deneyin, gamerlar için yapılmış ve googledan daha iyi.
oğuz_kaya dedi: Merhaba, Bilgisayarım kastığı için dün sıfırladım ve tüm driverları yükledim ve Chrome çok RAM kullanıyor. Sadece 2 sekme açtım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Opera GX i deneyin, gamerlar için yapılmış ve googledan daha iyi.
KawaiiAlly Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600, MSI RX6500XT, Corsair Vengeance Pro 8x2 3200MHz, Seagate 1TB 7200RPM, Samsung M.2 970 Evo 500GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #10 Gerek dedi: Opera pek tavsiye edilmez. Sebeplerini ufak araştırmalarla gördüm, ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii ama muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Opera GX Oyuncular için yapılmış bir Tarayıcı ve Bence Gayet Güzel. İstersen indir 1-2 Hafta dene Zaten Sevmez isen Önceden Silersin. NOT: Opera GX'i Kurduğun Vakit "AddBlock ve VPN" 'i Açmayı Unutma... VPN Newgrounds Sitesine Girmek için Kullanabilirsin ;3
Gerek dedi: Opera pek tavsiye edilmez. Sebeplerini ufak araştırmalarla gördüm, ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii ama muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Opera GX Oyuncular için yapılmış bir Tarayıcı ve Bence Gayet Güzel. İstersen indir 1-2 Hafta dene Zaten Sevmez isen Önceden Silersin. NOT: Opera GX'i Kurduğun Vakit "AddBlock ve VPN" 'i Açmayı Unutma... VPN Newgrounds Sitesine Girmek için Kullanabilirsin ;3