NivaHydrA Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #21 siriius dedi: Chrome içinde şu adrese gidip aktifleştirmeyi deneyin lütfen: chrome://flags/#enable-parallel-downloading . Genişletmek için tıkla... Yaptım da ne oldu?
siriius dedi: Chrome içinde şu adrese gidip aktifleştirmeyi deneyin lütfen: chrome://flags/#enable-parallel-downloading . Genişletmek için tıkla... Yaptım da ne oldu?
buadamayniben Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #22 NivaHydrA dedi: Yaptım da ne oldu? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın 1 saatlik susturma yedim, yazamadım. Eaglegeti başka bir siteden indirin bu site eski bir sürüm indirtmiş olabilir. Site ismi veremem reklam olur.
NivaHydrA dedi: Yaptım da ne oldu? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın 1 saatlik susturma yedim, yazamadım. Eaglegeti başka bir siteden indirin bu site eski bir sürüm indirtmiş olabilir. Site ismi veremem reklam olur.
4 448794 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 9 5 Mart 2022 #23 NivaHydrA dedi: Crack nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Korsan destek vermiyoruz IDM yerine Xtreme'i deneyin ve bence 800 MB'lık bir dosya için 1, 1 yeterli bir download hızı. NivaHydrA dedi: Yaptım da ne oldu? Genişletmek için tıkla... Chrome'de indirme hızı az da olsa artmış olmalı.
NivaHydrA dedi: Crack nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Korsan destek vermiyoruz IDM yerine Xtreme'i deneyin ve bence 800 MB'lık bir dosya için 1, 1 yeterli bir download hızı. NivaHydrA dedi: Yaptım da ne oldu? Genişletmek için tıkla... Chrome'de indirme hızı az da olsa artmış olmalı.