Google Chrome ''Hay aksi'' hatası

KingofAngband

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Bugüne kadar bu sorun hiç olmamakla beraber bugün 2 3 saat önce Google Chrome'u açtığımda hangi sekmeyi açarsam açayım (ayarlar, uzantılar dahil) ekran alıntısında görüldüğü gibi bu hata çıkmaktadır. Ayrıca uzantıların da kitlendiği bildirim olarak ekranın sağında çıkmaktadır. Sistemin bellek tarayıcısını çalıştırdım herhangi bir sorun bulmadı ayrıca görev yöneticisinde de belleklere dair bir sorun gözükmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim teşekkürler şimdiden yardımcı olabilecek herkese.
NOT1: CCleaner programlarla vs. temizlik yaptım bilgisayarımda Windows10 kurulu, Kaspersky yüklü.

Bu arada bende de farklı hatalar meydana gelmeye başladı. Örnek vermek gerekirse sistem her başlatıldığında sürekli olarka oturum açmak zorunda kalıyorum. Açmayınca da senkronizasyon olayı olmuyor bıktım diyebilirim. sildim yeniden yükledim olmadı, Ayarlarını yaptım olmadı sanırım virüs var.

Kaspersky ile tarattım ama herhangi bir sorun gözükmüyor Windows10 da güncel.

@KingofAngband Merhaba. Bende dün gece seninle aynı sorunu yaşadım. Birebir aynı sorunları. Yapmadığım şey kalmadı. Sorunu çözemedim. Ramlerde sıkıntı var mı diye, bende tarama yaptım ama bir sorun çıkmadı. Chrome'u tamamen kaldırdım Revo programı ile
Kaspersky kullanıyorum bende ve Windows da güncel. Sorunumuz aynı, ama sorunun kaynağını bulamadım

@Murat5038 Hocam Bu sorunun neden kaynaklandığı hakkında bir fikriniz var mı? İlk defa başıma geldi bu sorun. Müsait olduğunuz zaman yardımcı olursanız sevinirim hocam.

@Murat5038 Hocam Bu sorunun neden kaynaklandığı hakkında bir fikriniz var mı? İlk defa başıma geldi bu sorun. Müsait olduğunuz zaman yardımcı olursanız sevinirim hocam.
Güvenlik yazılımları bazen engelleyebiliyor. ISP kaynaklı olabiliyor veya bağlandığınız site kaynaklı. Her sitede yapıyorsa modem güvenlik ayarlarını CRC hatalarını kontrol etmeniz de önemli.

Güvenlik yazılımları bazen engelleyebiliyor. ISP kaynaklı olabiliyor veya bağlandığınız site kaynaklı. Her sitede yapıyorsa modem güvenlik ayarlarını CRC hatalarını kontrol etmeniz de önemli.

@Murat5038 Hocam merhaba. İyi seneler, yeni yılınız sağlıklı ve huzurlu geçer umarım.
Benim sorunum tıpkı arkadaşın yaşadığı sorundu. Site kaynaklı filan değildi hocam. Arkadaşın dediği gibi: '' Google Chrome'u açtığımda hangi sekmeyi açarsam açayım (ayarlar, uzantılar dahil) ekran alıntısında görüldüğü gibi bu hata çıkmaktadır''

İlk defa başıma geldi bu sorun senelerdir ilk defa Bende ramlerden şüphelendim. Windows'un sistemin bellek tarayıcısını çalıştırdım. Bir sorun yazmadı. Sonra Revo programı ile Chrome tarayıcısını tamamen kaldırdım. Tekrar kurmadım. Bu sorun neden kaynaklandı hocam? Hangi hatadan dolayı bu sorun başıma geldi. Onu öğrenmek istiyorum
Sizin dediğiniz gibi: Her sitede filan yapmadı. Chrome'u hangi bölümünü açarsam açayım hep bu sorun oluştu. Modem'den filan kaynaklı değil yani.
Nasıl bir çözüme başvurmam lazım, bu sorunun neden kaynaklandığını öğrenmek için.

Chrome'u hangi bölümünü açarsam açayım hep bu sorun oluştu. Modem'den filan kaynaklı değil yani.
Bunu dememiştin. Bu durumda sorun ya ağ sürücüsünde ya Chrome kaynaklı. Eklentiler de tabi buna sebep olabiliyor veya güvenlik yazılımları.

Bunu dememiştin. Bu durumda sorun ya ağ sürücüsünde ya Chrome kaynaklı. Eklentiler de tabi buna sebep olabiliyor veya güvenlik yazılımları.
@Murat5038 Merhaba. Chrome'un her bölümünde bu sorunu yaşadığımı söylemiştim hocam
Chrome'da fazla eklenti yoktu. Adguard, Kaspersky protection ve IDM'nin eklentisi vardı. Yanlız IDM eklentisini sonradan ekledim. Ondan oılmuş olmasın acaba? Chrome'u pek kullanmazdım. IDM eklentisi ekledikten sonra bu sorun olmuş olabilir mi diye şimdi düşünmeye başladım
Güvenlik yazılımım Kaspersky hocam, biliyorsunuz zaten. Ondan kaynaklı olsa, sürekli kullandığım Firefox'da hata verirdi Mesela, Firefox'da da 3 tane eklenti kullanıyorum fazla değil. Adguard, Kaspersky ve IDM.
Tekrar Chrome'u kurup deneme yapsam mı acaba sizce?

IDM ayarlarında proxy veya VPN tarzı yazılımlar kullandıysan ayarları aktifse yapması muhtemel. Bunun dışında varsayılan ayarda sadece çok indirme yaparken o sorun yaşanabilir. Yeni sürümü kullandığını düşünerek diyorum çünkü eski sürümlerde ağ sürücüsüne kendini entegre ediyor çünkü bundan da kaynaklanabilir eski sürüm yüklendiyse veya Windows sürücüsüyle uyumsuzsa. Kısaca mümkün

IDM ayarlarında VPN kullanmadım. Çok indirme yapıyorum. Ama kullandığım tarayıcı Firefox hocam.
Yeni sürümü kullanırım hep IDM'nin. Sizin yazdıklarınız doğrultusunda, şöyle de olmuş olabilir: Chorome da IDM eklentisi yüklü değilken, ben eklediğim zaman, belki bu sorunu yaşamış olabilirim. İler ki zamanda Chrome kurarsam, pek düşünmüyorum ama denemiş olurum. Bakalım aynı sorunu yaşayacak mıyım?
Şimdilik konuyu uzatmayalım hocam. Yoksa iyice derinlere dalmış olacağız Teşekkür ederim, aydınlattığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…