Artex1551 Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 169 9 Eylül 2021 #11 naberinnaberi dedi: Ne indiriyorsunuz acaba? Bende tam hız Genişletmek için tıkla... naberinnaberi dedi: Ne indiriyorsunuz acaba? Bende tam hız indiriyorda. Genişletmek için tıkla... İDM ile aynı yerden indiriyordum tam hız veriyodu ama bu sadece başta verdi sonra düştü, sizi de uğraştırdım ama
naberinnaberi dedi: Ne indiriyorsunuz acaba? Bende tam hız Genişletmek için tıkla... naberinnaberi dedi: Ne indiriyorsunuz acaba? Bende tam hız indiriyorda. Genişletmek için tıkla... İDM ile aynı yerden indiriyordum tam hız veriyodu ama bu sadece başta verdi sonra düştü, sizi de uğraştırdım ama
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 9 Eylül 2021 #12 Artex1551 dedi: İDM ile aynı yerden indiriyordum tam hız veriyodu ama bu sadece başta verdi sonra düştü, sizi de uğraştırdım ama Genişletmek için tıkla... Acaba malum videolarmı diye düşünmeye başladım.
Artex1551 dedi: İDM ile aynı yerden indiriyordum tam hız veriyodu ama bu sadece başta verdi sonra düştü, sizi de uğraştırdım ama Genişletmek için tıkla... Acaba malum videolarmı diye düşünmeye başladım.
Artex1551 Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 169 9 Eylül 2021 #13 naberinnaberi dedi: Acaba malum videolarmı diye düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Hayır değil.
naberinnaberi dedi: Acaba malum videolarmı diye düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Hayır değil.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 9 Eylül 2021 #14 Artex1551 dedi: Hayır değil. Genişletmek için tıkla... Ne indiriyorsunuz peki ona göre cevap verebilirim.
Artex1551 dedi: Hayır değil. Genişletmek için tıkla... Ne indiriyorsunuz peki ona göre cevap verebilirim.
Artex1551 Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 169 9 Eylül 2021 #15 naberinnaberi dedi: Ne indiriyorsunuz peki ona göre cevap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Peki söyleyeyim, oyun ama hiçbir yerde orijinali yok. naberinnaberi dedi: Ne indiriyorsunuz peki ona göre cevap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilecek misiniz?
naberinnaberi dedi: Ne indiriyorsunuz peki ona göre cevap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Peki söyleyeyim, oyun ama hiçbir yerde orijinali yok. naberinnaberi dedi: Ne indiriyorsunuz peki ona göre cevap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabilecek misiniz?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 9 Eylül 2021 #16 Artex1551 dedi: Peki söyleyeyim, oyun ama hiç bir yerde orijinali yok. Genişletmek için tıkla... Anladım korsana destek olmadığı için yöntem söyleyemeyeceğim maalesef xdm ile idare edin.
Artex1551 dedi: Peki söyleyeyim, oyun ama hiç bir yerde orijinali yok. Genişletmek için tıkla... Anladım korsana destek olmadığı için yöntem söyleyemeyeceğim maalesef xdm ile idare edin.
Artex1551 Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 169 9 Eylül 2021 #17 naberinnaberi dedi: Anladım korsana destek olmadığı için yöntem söyleyemeyeceğim maalesef xdm ile idare edin. Genişletmek için tıkla... Ben keyfimden malum sürümü indirmiyorum ki dediğim gibi hiç bir yerde orijinali yok.
naberinnaberi dedi: Anladım korsana destek olmadığı için yöntem söyleyemeyeceğim maalesef xdm ile idare edin. Genişletmek için tıkla... Ben keyfimden malum sürümü indirmiyorum ki dediğim gibi hiç bir yerde orijinali yok.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 9 Eylül 2021 #18 Artex1551 dedi: Ben keyfimden malum sürümü indirmiyorum ki dediğim gibi hiç bir yerde orijinali yok. Genişletmek için tıkla... Eğer hızlı indirmek istiyorsanız torrent sitelerine bakın ordada yoksa xdm ve free download manager ile idare edin.
Artex1551 dedi: Ben keyfimden malum sürümü indirmiyorum ki dediğim gibi hiç bir yerde orijinali yok. Genişletmek için tıkla... Eğer hızlı indirmek istiyorsanız torrent sitelerine bakın ordada yoksa xdm ve free download manager ile idare edin.
Artex1551 Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 169 9 Eylül 2021 #19 naberinnaberi dedi: Eğer hızlı indirmek istiyorsanız torrent sitelerine bakın ordada yoksa xdm ve free download manager ile idare edin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler sizi de uğraştırdım kusura bakmayın, isterseniz mesajı silin ban yeme ihtimaliniz olmasın.
naberinnaberi dedi: Eğer hızlı indirmek istiyorsanız torrent sitelerine bakın ordada yoksa xdm ve free download manager ile idare edin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler sizi de uğraştırdım kusura bakmayın, isterseniz mesajı silin ban yeme ihtimaliniz olmasın.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 9 Eylül 2021 #20 Artex1551 dedi: Tamam teşekkürler sizi de uğraştırdım kusura bakmayın, isterseniz mesajı silin ban yeme ihtimaliniz olmasın. Genişletmek için tıkla... Yok sıkıntı olmaz ben hep ban yiyorum zaten. Mesajı silsem bile gereksiz mesaj diye ban atılır.
Artex1551 dedi: Tamam teşekkürler sizi de uğraştırdım kusura bakmayın, isterseniz mesajı silin ban yeme ihtimaliniz olmasın. Genişletmek için tıkla... Yok sıkıntı olmaz ben hep ban yiyorum zaten. Mesajı silsem bile gereksiz mesaj diye ban atılır.