Google Chrome kasıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
25
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Google Chrome bazı sitelerde sayfayı aşağı yukarı kaydırırken donarak ilerliyor. Diğer tarayıcılarda bu sorun yok. Gayet akıcı. Örneğin facebook torrentoyun chiponline sitelerinin ana sayfalarında yapıyor. Bu yeni çıkan 32.0.1700.76 m son sürümde daha çok yapmaya başladı. Flash player güncel. İşletim sistemim Windows 8.1 Pro 32 bit bu sorun neden kaynaklanıyor ?

Kurmuş olduğunuz bir uzantı ile çakışıyor olabilir mi ? İsterseniz onu bir kontrol edin. Şöyle kontrol edebilirsiniz ayarlar penceresinden Yeni gizli pencere derseniz o zaman uzantılar yüklenmez.

Chrome'un son sürümünde biraz sıkıntı var gibi. Bende de böyle bir sorun var, yeni sürümle birlikte yaşamaya başladım.

Bu sıkıntı sizi iyice rahatsız ediyorsa Chrome'u kaldırıp yeniden kurabilirsiniz.

Ccleaner ile bir temizlik yapmayıda deneyebilirsiniz.

Bende de aynı sorun mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıl temmuz 2014 Chorme'nin kasıpta beni çıldırtacağı aklımın ucundan geçmezdi. 172 tomluk alet yapıyoruz ama adam gibi bir tarayıcı yapamıyoruz çok saçma değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…