Google Chrome kasma sorunu

Windows 10 ile olan optimizesi de gayet güzel bir derecede.

Brave internet tarayıcısı için RAM kullanımında gerçekten feragat etmek gerekiyor. Fakat hız konusunda benden tam puana yakın bir puan almıştı.

Yandex daha hızlı geldi bana üstelik Brave'den daha az RAM kullanıyor.

Opera neon'a geçebilirsin opera istemiyosan ya da yandexe geçebilirsin
Opera Neon internet tarayıcısını daha önceden denemiştim. Fakat Google ile içerisinde arama yaparken "Chrome'un eski bir versiyonunu çalıştırıyorsunuz" uyarısı veriyordu. Hala daha aynı uyarıyı vermekte midir?

Opera Neon internet tarayıcısını daha önceden denemiştim. Fakat Google ile içerisinde arama yaparken "Chrome'un eski bir versiyonunu çalıştırıyorsunuz" uyarısı veriyordu. Hala daha aynı uyarıyı vermekte midir?

Yüksek ihtimalle hala veriyordur.

1587648590019.png

Bende öyle bir hata vermiyor Google'da ve Chrome'un daha eski sürümünü çalıştırıyor Opera GX'im.

Google Chrome biraz yavaş çalışıyor. Ne ile ilgili olabilir? RAM XMP'si açık onunla alakalı olabilir mi? Slither. IO'da kasma ve lag oluyor. Normalde bu sistemin böyle yapmaması gerekli diye düşünüyorum. Her ne kadar üst seviye olmasa da, giriş seviyesi bir sistemim olduğunu da düşünmüyorum. Mouse imlecinde herhangi bir donma veya kasma olmuyor. Chrome'a bağlı zannediyorsam. Ne önerirsiniz hızlandırma için? Opera indirmeli miyim? Windows sürümü: Windows 10 1909.

Sana uyan tarayıcı Slimjet; dünyada en hızlı tarayıcılardan biri ben de Slimjet kullanıyorum hiç kasmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı