Google Chrome kasma sorunu

Yukarıda bahsedilen tarayıcılara ek olarak Yandex Browser deneyebilirsiniz. Arayüzü Chrome'a benziyor, yabancılık çekmezsiniz. RAM kullanıımı çok düşük. Turbo modu ile sayfalar daha hızlı açılıyor. Protect özelliği banka kartlarınızı ve şifrelerinizi koruyor. Öneriririm. Mobilde de çok iyidir.
Mozilla nasıldır?

Ben önermiyorum. Çok RAM tüketiyor, performansı kötü ve sorunlu.

Mozilla nasıldır?
Eğer Ram konusunda iyi bir bilgisayara sahipseniz gül gibi geçinip gidebilirsiniz. Fakat Chromium tabanlı tarayıcılardan daha fazla Ram tüketiyordu son zamanlarda.
Opera ve Chrome eşit pek fark yok. Opera'nın GPU biraz kullanıyor. En az RAM kullandığı Brave platformdur.
Brave deneyin.
Hocam Brave internet tarayıcısı en fazla Ram kullanan Chromium tabanlı tarayıcı olarak biliyorum.

Yeni çıkan Edge bir haftadır kullanıyorum. çok stabil. İlk kurulduğunda ana sayfa ekranını sadeleştirmek için biraz ayar yapmak gerekiyor. Kalabalık göz yoran gereksiz linklerden hiç haz almıyorum.
Windows 10 ile olan optimizesi de gayet güzel bir derecede.
Opera vs Brave testimde Brave 450 MB ekstra RAM kullanıyordu.
Brave internet tarayıcısı için Ram kullanımında gerçekten feragat etmek gerekiyor. Fakat hız konusunda benden tam puana yakın bir puan almıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…