Fur1907kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 1.507 Makaleler 1 Yer Mersin 23 Ekim 2023 #1 Nasıl kendine getirebilirim kapatmadan? Ekran Kartı reseti yaptım olmadı. Dosya Gezgini'ni yeniden başlattım olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2023
Nasıl kendine getirebilirim kapatmadan? Ekran Kartı reseti yaptım olmadı. Dosya Gezgini'ni yeniden başlattım olmadı.
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 23 Ekim 2023 #2 Fur1907kan dedi: Nasıl kendine getirebilirim kapatmadan? Ekran kartı reseti yaptım olmadı. Dosya Gezgini'ni yeniden başlattım olmadı. Genişletmek için tıkla... Google ayarlarını bu hale getirip test edebilir misin? Artı 0 Eksi
Fur1907kan dedi: Nasıl kendine getirebilirim kapatmadan? Ekran kartı reseti yaptım olmadı. Dosya Gezgini'ni yeniden başlattım olmadı. Genişletmek için tıkla... Google ayarlarını bu hale getirip test edebilir misin?
KS KS Fur1907kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 1.507 Makaleler 1 Yer Mersin 23 Ekim 2023 #3 bir garip sauron dedi: Eki Görüntüle 1987281 Google ayarlarını bu hale getirip test edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı kapatamam önemli sekmeler açık yazım yarım kaldı sitedeki. Kapatıp açmadan nasıl kendine getirebilirim. Dosya Ekleri Screenshot_20231023_121123_Gallery.jpg 111,5 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
bir garip sauron dedi: Eki Görüntüle 1987281 Google ayarlarını bu hale getirip test edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı kapatamam önemli sekmeler açık yazım yarım kaldı sitedeki. Kapatıp açmadan nasıl kendine getirebilirim.
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 23 Ekim 2023 #4 Fur1907kan dedi: Tarayıcı kapatamam önemli sekmeler açık yazım yarım kaldı sitedeki. Kapatıp açmadan nasıl kendine getirebilirim. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıya tıklayıp crtl+s yapsan olmaz mı? Çünkü başka yolu yok. Benim bildiğim. Artı 0 Eksi
Fur1907kan dedi: Tarayıcı kapatamam önemli sekmeler açık yazım yarım kaldı sitedeki. Kapatıp açmadan nasıl kendine getirebilirim. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıya tıklayıp crtl+s yapsan olmaz mı? Çünkü başka yolu yok. Benim bildiğim.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.003 Makaleler 18 Çözümler 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #5 Fur1907kan dedi: Tarayıcı kapatamam önemli sekmeler açık yazım yarım kaldı sitedeki. Kapatıp açmadan nasıl kendine getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer sekmeleri yenilemek sıkıntı oluşturmayacaksa kapatıp açtıktan sonra CTRL+Shift+T yaparak bütünü kapanmış sekmeleri açarsınız geri. Artı 0 Eksi
Fur1907kan dedi: Tarayıcı kapatamam önemli sekmeler açık yazım yarım kaldı sitedeki. Kapatıp açmadan nasıl kendine getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer sekmeleri yenilemek sıkıntı oluşturmayacaksa kapatıp açtıktan sonra CTRL+Shift+T yaparak bütünü kapanmış sekmeleri açarsınız geri.
KS KS Fur1907kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 1.507 Makaleler 1 Yer Mersin 23 Ekim 2023 #6 bir garip sauron dedi: Tarayıcıya tıklayıp crtl+s yapsan olmaz mı? Çünkü başka yolu yok. Benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Tıklıyorum algılanıyor ama görev cubuğunda belli sekme açık. Fare bazen sol tik bazen baş parmak oluyor.Algılıyor ama tıklattırmıyor. Artı 0 Eksi
bir garip sauron dedi: Tarayıcıya tıklayıp crtl+s yapsan olmaz mı? Çünkü başka yolu yok. Benim bildiğim. Genişletmek için tıkla... Tıklıyorum algılanıyor ama görev cubuğunda belli sekme açık. Fare bazen sol tik bazen baş parmak oluyor.Algılıyor ama tıklattırmıyor.