Google Chrome Klavye Çalışmama Sorunu

• Konuyu başlatan Muhammed85
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.324
M

Muhammed85

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar chrome da bazen klavye çalışmıyor. Silip kaç kere kurdum hala devam ediyor. Bunun çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

İşletim sisteminiz nedir? Eğer Windows 10 ise genel anlamda bir sıkıntı var sanırım çünkü benim kilit açma ekranımda bile takıldığı olmuştu. Denemediğim yöntem kalmadı ama sonuç aynı.

Not: Sorun oluşan programı küçültüp tekrar açtığında sorun düzeliyor. Ancak bu geçici bir sorun.

Sorun Google Chrome'dan kaynaklanıyor olmalı. CCleaner ile sorunu düzeltmeye çalışın. Düzelmemesi durumunda Chrome'un eski bir sürümünü yüklemeyi deneyebilirsiniz.

CCleaner kullanıyorum fakat çözülmüyor. Peki bu hata herkeste mi var? Güncelleme ile çözülür mü? Chrome eski sürümünü nereden yükleyeceğim kendi sayfasında sadece güncel olanı var.

Eski sürümü buradan indirebilirsin. Boyutu 0Kb görülebilir. Ama eski sürümünü indirip kurabilirsin. Aynı sorun birçok kişide mevcut sanırım uyumluluk sıkıntısı var. Ama işletim sistemi ile yada donanımsal bir sıkıntı olmadığı kesin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı