Google Chrome kullanırken tarayıcı hata verip dondu ve hesaptan çıkış yapıldı

Loveless

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, şu ana kadar bilgisayarımı hiçbir sorun olmadan kullandım, öncelikle şunu belirtmeliyim ki dünden beri herhangi bir linke tıklamadım, veyahut herhangi bir dosya indirmedim. Bilgisayarı hep aynı amaçlar için kullanıyorum, ders, internette gezmek vb, fakat bu sabah bilgisayarımı açtığımda öncelikle masaüstümdeki dosyaların yerlerinin değiştiğini fark ettim. Ben uzun zamandır dağınık tutuyordum hiç düzenlemedim ama yanlışlıkla sağ tıklayıp yapmışımdır diye pek bir düşünmedim ve kendim bir daha düzelttim. Daha sonra ise bugün Google Chrome kullanırken aniden tarayıcı hata verip dondu. Tekrar açtığımda ise geçmişim tamamen silinmiş ve Gmail hesabımdan çıkış yapılmıştı, ayrıca internette bir siteye girmek için arama yaptığım zaman (örneğin bir forumun ilgili bölümü) en başta o kısım. Daha sonra ise altta sonu garip uzantılarla biten yabancı ve şüpheli siteler çıkıyor, neden ve nasıl olduğunu anlayamadım. Az önce de bilgisayarımda yüklü olan Malwarebytes ile tam tarama yaptım ve herhangi bir tehdit bulunamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…