GururLAN Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Merhaba çevrimdışıyken bir şey arattığımda mobil Google Chrome sekmesinin simgesi foursquare simgesine benzer bir simge oluyor. Sebebi nedir?
Merhaba çevrimdışıyken bir şey arattığımda mobil Google Chrome sekmesinin simgesi foursquare simgesine benzer bir simge oluyor. Sebebi nedir?
Çözüm GururLAN 8 Mart 2025 Önbelleği silince düzelmedi fakat çerezleri de silince düzeldi. Bir çeşit bug o zaman bu.
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 Sebebini bilmem ama önbelleği silsen düzelir. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 8 Mart 2025 #3 Geçmişten ön belleğe alınan resimler ve dosyaları silerseniz düzelir diye düşünüyorum. Girdiğiniz bir sitenin kalıntısı. Chromium'un kronik sorunu bu sanırım. Artı 0 Eksi
Geçmişten ön belleğe alınan resimler ve dosyaları silerseniz düzelir diye düşünüyorum. Girdiğiniz bir sitenin kalıntısı. Chromium'un kronik sorunu bu sanırım.
KS KS GururLAN Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #4 Önbelleği silince düzelmedi fakat çerezleri de silince düzeldi. Bir çeşit bug o zaman bu. Artı 0 Eksi Çözüm
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #5 @GururLAN evet. @GururLAN Chrome ayarlarındaki önbelleği silme seçeneği ile mi sildin yoksa Android ayarlarındaki ile mi? Son düzenleme: 8 Mart 2025 Artı 0 Eksi
@GururLAN evet. @GururLAN Chrome ayarlarındaki önbelleği silme seçeneği ile mi sildin yoksa Android ayarlarındaki ile mi?
KS KS GururLAN Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #6 batuhan demir yıldız dedi: @GururLAN evet. @GururLAN hocam chrome ayarlarındaki önbelleği silme seçeneği ile mi sildiniz yoksa android ayarlarındaki ile mi? Genişletmek için tıkla... Chrome'un içindeki ayarlardan yapmıştım, tarama verilerini sil seçeneğinden. Artı 0 Eksi
batuhan demir yıldız dedi: @GururLAN evet. @GururLAN hocam chrome ayarlarındaki önbelleği silme seçeneği ile mi sildiniz yoksa android ayarlarındaki ile mi? Genişletmek için tıkla... Chrome'un içindeki ayarlardan yapmıştım, tarama verilerini sil seçeneğinden.
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #7 @GururLAN android'den yapsaydınız düzelirdi. Tarayıcıyı ayarlarından sıfırlamana gerek yoktu. Artı 0 Eksi
KS KS GururLAN Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #8 batuhan demir yıldız dedi: @GururLAN android'den yapsaydınız düzelirdi. Tarayıcıyı ayarlarından sıfırlamana gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... Anladım, sağlık olsun artık.. Artı 0 Eksi
batuhan demir yıldız dedi: @GururLAN android'den yapsaydınız düzelirdi. Tarayıcıyı ayarlarından sıfırlamana gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... Anladım, sağlık olsun artık..