Google Chrome mu Microsoft Edge mi?

Gökhan Kutbay

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde bir sistem var fakat sistem biraz kötü. Buna tarayıcı indirmek istiyorum. Hangisini önerirsiniz?

Merhaba, elimde bir sistem var fakat sistem biraz kötü. Buna tarayıcı indirmek istiyorum. Hangisini önerirsiniz?

2'side Chromium tabanlı fakat Microsoft Edge'de gelişmiş tracker ve reklam engelleyiciler mevcut ben olsam Microsoft Edge tercih ederdim gelişmiş özelliklerinden dolayı.

Hocam Firefox kullandım bir ara YouTube'da hep gecikmeler, donmalar vs. oluyor. Fakat Microsoft Edge ve Google Chrome'da bu sorun yok. YouTube Microsoft Edge'de ve Google Chrome'da yağ gibi akıyor. O yüzden bıraktım Firefox'u.

Hocam Firefox kullandım bir ara YouTube'da hep gecikmeler, donmalar vs. oluyor. Fakat Microsoft Edge ve Google Chrome'da bu sorun yok. YouTube Microsoft Edge'de ve Google Chrome'da yağ gibi akıyor. O yüzden bıraktım Firefox'u.
Bende sorun yok, sizde sorun çıkarıyorsa Brave'ya da ungoogled Chromium kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…