Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 5 Haziran 2021 #1 Google Chrome'yi normal tıklayarak açamıyorum. Sadece yönetici olarak çalıştırırsak açılıyor ve bunun için silip yükleme kararı aldım. Nasıl silinir?
Google Chrome'yi normal tıklayarak açamıyorum. Sadece yönetici olarak çalıştırırsak açılıyor ve bunun için silip yükleme kararı aldım. Nasıl silinir?
Çözüm Forse 5 Haziran 2021 Denetim Masası > Programlar > Programlar ve Özellikler > Google > Sağ tıkla > Kaldır/Değiştir.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 5 Haziran 2021 #2 Denetim Masası > Programlar > Programlar ve Özellikler > Google > Sağ tıkla > Kaldır/Değiştir. Artı 0 Eksi Çözüm
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.532 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 5 Haziran 2021 #3 Arama kısmına "Program ekle veya kaldır" yazın, çıkan kısımdan Chrome'u silin. Artı 0 Eksi
SeyidFalan Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #4 Pismaniyee dedi: Google Chrome'yi normal tıklayarak açamıyorum. Sadece yönetici olarak çalıştırırsak açılıyor ve bunun için silip yükleme kararı aldım. Nasıl silinir? Genişletmek için tıkla... "Program ekle veya kaldır" üzerinden kolayca silebilirsin. Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: Google Chrome'yi normal tıklayarak açamıyorum. Sadece yönetici olarak çalıştırırsak açılıyor ve bunun için silip yükleme kararı aldım. Nasıl silinir? Genişletmek için tıkla... "Program ekle veya kaldır" üzerinden kolayca silebilirsin.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.699 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #5 Pismaniyee dedi: Google Chrome'yi normal tıklayarak açamıyorum. Sadece yönetici olarak çalıştırırsak açılıyor ve bunun için silip yükleme kararı aldım. Nasıl silinir? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'na gidin ve Google Chrome'un ustune tıklayıp kaldıra tıklayın. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: Google Chrome'yi normal tıklayarak açamıyorum. Sadece yönetici olarak çalıştırırsak açılıyor ve bunun için silip yükleme kararı aldım. Nasıl silinir? Genişletmek için tıkla... Denetim Masası'na gidin ve Google Chrome'un ustune tıklayıp kaldıra tıklayın.
Turk Kahvesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 1.148 Makaleler 2 Çözümler 1 5 Haziran 2021 #6 Denetim Masası'na girin. Sol tarafta en altta program kaldır seçeneği var. Oraya girip Chrome kaldırabilirsin. Artı 0 Eksi
Denetim Masası'na girin. Sol tarafta en altta program kaldır seçeneği var. Oraya girip Chrome kaldırabilirsin.
KS KS Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 5 Haziran 2021 #7 Forse dedi: Denetim Masası > Programlar > Programlar ve Özellikler > Google > Sağ tıkla > Kaldır/Değiştir. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Artı 0 Eksi
Forse dedi: Denetim Masası > Programlar > Programlar ve Özellikler > Google > Sağ tıkla > Kaldır/Değiştir. Genişletmek için tıkla... Sağolun.
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.532 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 5 Haziran 2021 #8 y4vuzz dedi: Denetim Masası'na gidin ve Google Chrome'un ustune tıklayıp kaldıra tıklayın. Genişletmek için tıkla... Crom mu? Artı 0 Eksi
y4vuzz dedi: Denetim Masası'na gidin ve Google Chrome'un ustune tıklayıp kaldıra tıklayın. Genişletmek için tıkla... Crom mu?
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.699 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #9 Glade dedi: Crom mu? Genişletmek için tıkla... Hızlı yazacağım diye elim birbirine girdi Artı 0 Eksi
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.532 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 5 Haziran 2021 #10 y4vuzz dedi: Hızlı yazacağım diye,elim birbirine girdi. Genişletmek için tıkla... Anladım. Artı 0 Eksi